BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

25.2.2008

Voihan Vito taas...

Bobilla oli tyttöystävä käymässä viikonloppuna, ja Vitohan sitten huuteli koko ajan kun joutui olemaan yksin sen aikaa. Ei kelvannut Kaapo eikä Yade kaveriksi. No nyt sitten kun tyttöystävä on poissa ja Bob taas Viton kanssa, niin eikös Vito sitten meinaa että Bob on hänen tyttöystävä. Herra astuu koko ajan toista parkaa joka on ihan väsy viikonlopusta :( No aikasemminhan oli niin että se oli toistepäin, mutta Vito ei anna Bobin olla rauhassa sitten ei ollenkaan.
Viime viikolla aloitin homeopaattiset Vitolle, sehän merkkailun aloitettuaan ruiskii aivan mielettömästi aivan koko ajan silloin kun se ei nuku. Katsotaan rauhottaisiko se herra-palomestaria hiukan, toivotaan tuo on kyllä pahempaa mitä Kaapolla oli kollina, ja sekin merkkaili tosi paljon.. Kyllä tässä hullu täytyy olla kun pitää leikkaamattomia kolleja. Ja vielä ihan ei olisi tarkoitus pientä valkoista poikaa leikata.

20.2.2008

Jyväskylässä näyttelyssä

Oltiin viime viikonloppuna meidän ekassa arvostelunäyttelyssä tänävuonna Jyväskylässä kera Hildan ja Kaapon.

Ja lauantaina paikalla oli meidän a-pentueesta Niki, eli Ice-Olive's Anarchist DJ. Oli kiva nähdä kuinka komea ja iso poika Nikistä on tullut :) Kiitos Henna ja Juha kun tulitte Nikin kanssa sinne ja olette pitänyt hyvää huolta 'pikku'pojusta!!

Niki ja Vito ovat kyllä tosi samannäköisiä, jopa samanlaisia eleitä löytyi Nikiltä mitä Vitolla on!


Hilda käyttäytyi erittäin hienosti, vaikka oli ensimmäinen iso näyttely. Jopa tuomarin pöydällä neiti hiukan rentoutuikin.

Hilda sai kumpanakin päivänä Ex1 ja Kaapo CAPEn. Niki sai lauantaina ekan CAPin.


Tässä pari kuvaa Niki-pojusta.

11.2.2008

Turokin esittelynäyttelyssä

Oltiin sunnuntaina Turussa Turokin kissanpäivillä. Kaapo kävi pokkaamassa Turokin vuoden IV-kategorian paras kastraatti palkinnon.
Päivä oli kiva, tosin kun ei taas pariin kuukauteen olla oltu näyttelyissä niin näinkin lyhyt päivä verrattuna normaaliin näyttelyyn otti jalkojen päälle.
Hilda pääsi harjoittelemaan näyttelyssä oloa, hiukan pelotti mutta melko hyvin neiti oli silti. Ens viikonloppuna Jyväskylään kera Kaapon ja Hildan. Ah sitä ihanaa ajomatkaa kun Kaapo laulaa meille....

4.2.2008

Voi ihanaa Vitoa

Mä olen aina välillä nukkunut kollipoikien kanssa, ne ei pääse sänkyyn nukkumaan, ja viime yönäkin koisasin siellä. Mutta...toistaiseksi viimeistä kertaa---Vito keksi merkkailun...Mouruiltu on jo jonkin aikaa, mutta merkkailut on pysynyt poissa. Ja nyt se sitten aloitti viime yönä..kusemalla mun päälle...Onneksi ei sentään paljoa ruutannut, peitto meni pesuun. Saas nähdä saanko pissihajut pois. Onneksi sen merkkauspisut haise vielä älyttömästi jos sais hajut pois peitosta. Mutta sitten herra menikin peffapystyssä, sohvan reunaan pisut ja matolle.. No, olihan tuo odotettavissa että merkkailemaan alkaa ja onhan se jo viikon päästä 10kk vanha. Ei sentään aloittanut tyyliin puol vuotiaana..
Aamuyöstä asti en ole nukkunut ollenkaan, kun nämä kaksi aloittivat mouruamisen ja edes takaisin juoksemisen. Kyllä siinä kävi mielessä että soitan heti klinikalle kun aukeaa ja pistetään pojat kummatkin pallittomaksi.... No Vitoa olisi tarkoitus käyttää pari kertaa Hildalle, joten ei ihan vielä ja Bob ja Elli olisi tarkoitus yhdistää toisen kerran. Joten vielä menee hetki ennenkuin pallit saadaan pois. Sitten me jätetään kollien pito muille, vaikka itse hankkisikin jostain kollin se menee siinä tapauksessa sijoitukseen.
Ja Bob on Viton niskassa koko ajan, sillä on niska aukikin jo...Täytyy jokin liivi laittaa Viton päälle ettei menisi enempää niska rikki.. Sunnuntaina oli tarkoitus ottaa Vito Turokin esittelynäyttelyyn mukaan, mutta saas nähdä viitsinkö viedä kun valkoisesta kissasta näkyy nämä rikkinäiset kohdat aika hyvin... Katsotaan miltä näyttää loppuviikosta. Olisi kuitenkin kiva saada se mukaan, muuten tulee pitkä näyttelyväli. Onneksi en nyt ole ilmoittanut Vitoa mihinkään arvostelunäyttelyyn...

Ja Elli. Se sitten aloitti kiimansa, pennut on nyt 8vk... Viimeksi odotti sentään että pennut oli 12-13vk. Ja Yade on edelleen Ellin elämän rakkaus, tosin Yade ei oikein välittäisi siitä että Elli juoksee sen perässä ja kierii koko ajan. Välillä on huomattavissa ärtyisyyttä Yadessa. Mun puolesta Elli olisi voinut odottaa vaikka pari-kolme kuukautta, vaikka puoli vuottakin, ennen kiimojen alkamista ;) Toivottavasti ei juokse samaan tahtiin kuin viimeksi, kolmannet pennut olisi sillä vielä tarkoitus tehdä mutta ei ihan vielä-vasta joskus syksyllä. Pillereille en sitä mielellään laita, joten jos kauhean tiheään juoksee astutusta täytyy aikaistaa. Kolmansien pentujen jälkeen Elli menee leikattavaksi, on sitten tehnyt oman osuutensa ja saa jäädä 'eläkkeelle' pentujen teosta :)
Hildalla ei ole onneksi *koputtaa puuta* vielä mitään kiiman merkkejä ollut. Eikä tarvi tullakaan. Tarvis varmaan jossain vaiheessa käydä otattamassa siltä ja Vitolta testit jossain vaiheessa- kun saisi vain aikaiseksi.