BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

14.6.2008

Voihan katit

Kyllä nämä on sitten ihania... Ette varmaan usko, nuorimmaisista eli Batman tai Hilda jompi kumpi onnistui rikkomaan kolliosaston kattolampun! Siis ma sanon p****le ja isoilla kirjaimilla! Oli sellainen lasiplafondi mikä oli hiukan irti katosta ja jompi kumpi oli sitten hypännyt kiipeilypuulta sinne ja lopputulos.... lasikupu lattialle miljoonan sirpaleiksi. Eipä ole tullut mieleenkään että sinne jollekin tulisi mieleen hypätä.. Onni onnettomuudessa mitään ei sentään sattunut kissoille. Mikään kallis se ei ollut mutta siinä olisi voinut sattua todella pahasti huonolla tuurilla. No onneks ne ei yleensä keksi tollasia...

Juu, eli koska Hilda ja Batman olivat kollihuoneessa niin se tarkoittaa että Bob ja Vito ovat päässeet muiden kanssa yhteen kokoaikaiseksi. Ovat tuossa muutamana päivänä ollut kyllä jonkin aikaa, mutta nyt päätettiin että saavat jäädä vallan. Leikkauksista tulee ensi viikolla neljä viikkoa ja Vito ei ole merkkailua täysin lopettanut mutta kait se siitä. Täytyy vaan putsata kun näkee jossain merkkauksen. Yaden ja Viton välillä on jotain kismaa, jonkin aikaa sitten kun Yade oli kollien kanssa niillä on tullut joku riita (siihen asti ei mitään ongelmia) luultavammin Yade rökittänyt Vitoa hiukan ja nyt Vito koittaa rökittää takasin. Kait ne siitä rauhoittuu kun Vito huomaa että sen ei kannata ryttyillä Yadelle - Yadella kun tuota kokoa on jonkin verran ja kun se päättää että hän ei kuuntele pikkupojan urputusta niin se näyttää kuka on kuka.

8.6.2008

Hyvinkäällä näytelmissä 8.6

Käytiin tänään vierailemassa Hyvinkään Villatehtaalla näyttelyssä. Mukana oli Kaapo ja Hilda. Hilda oli ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa, täytti tänään 10kk. Kummatkin arvosteli Natalia Sidorova. Mitään ihmeellisempää menestystä ei tällä kertaa tullut, mutta olen tyytyväinen serteihin. Kaapo sai CAPEn, tosin tuomari yritti sille tyrkyttää KM (kunniamaininta) totesin vain että se on vielä luokassa 4 joten olis kiva jos antaisi sen sertin ennemmin vielä tällä hetkellä ;)
Hilda sai ekan CACin ja yllättävää kyllä että ei löytänyt muuta huonoa kuin neidin aasikorvat. Tp-valintoihin Hildaa ei kutsuttu, mikä ei ollut yllätys koska muut naaraat olivat jonkin verran vanhempia ja kehittyneempiä kuin Hilda joka on vielä vauvakuosissa hiukan.

Näyttelyssä oli myös kasvattimme Taika omistajiensa kanssa, ja neiti yllätti todella. Taika oli eilen TP-pentu! Aivan uskomatonta ja mahtavaa! Paneelissa ei ollut pärjännyt, mutta jo pelkkä tp on jo hieno saavutus! Ja oli kuulemma käyttäytynyt todella hienosti, valitettavasti emme itse olleet paikalla näkemässä. Tänään Taika sai EX1, ja pääsi tp-valintoihin mutta tänään ei pärjännyt siinä.

Nyt tulee sitten parin kuukauden näyttelytauko, seuraavaksi suuntaamme Helsinkiin 2.8. Mukaan lähtee Kaapo, Elli, Hilda, Vito ja Batman. Sen jälkeen suunnitteilla olisi reissu Tallinnaan Kaapon ja Hildan kanssa. Kunhan saan aikaiseksi varattua vain laivat...

Zorro muutti viikko sitten uuteen kotiin ja siellä menee hyvin.