BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

22.9.2008

Pirokki lähestyy

Ja tuomarijakokin oli ilmestynyt tänään. Lauantaina kaikki kolme (Hilda, Spider, Moe) ovat Louis Costella. Ei ihan uusi tuttavuus, arvosteli Kaapon maailmannäyttelyssä pari vuotta sitten. Mutta muuten ei ole meidän kissoja arvostellut. Sunnuntaina onkin täysin uusi tuomari meille eli islantilainen Marteinn Tausen. On mielestäni kiva välillä kun on tuomareita jotka on omia kissoja vähemmän arvostellut, eikä aina niitä samoja. Kuten olisi käynyt jos Kaapo mukaan olisi tullut, Michaelillahan lilat näytti taasen olevan.. ja tämän tuomarin arvosteluja on jo pinkka kotona. No, Kaapo ei mukaan lähde joten eipä haittaa ;)

Nyt vain sitten odotellaan näyttelyn lähestymistä kaiken muun kiireen keskellä.

Yade 'harjoitteli' poikien kanssa olemista eilen ja saa myös tässä talossa asuessa harjoitellakin koska kun muutamme Yaden olisi tarkoitus muuttaa poikien kanssa. Kokeiltuhan on jo muita kissoja niiden kanssa, mutta alkuun siitä ei oikein tullut mitään. Nyt poikien kanssa on välillä Vito&Bob ja kollit suhtautuvat ehkä hiukan rauhallisemmin jo niihin. Ja nyt Yade aloittaa oleskelut siellä. Koko aikaiseksi ei voida muuttaa Yadea vielä sinne, koska se on erikoisruoalla ja ne asuvat yläkerrassa olkkarissa ja keittiö on alakerrassa. Ei pysty vahtimaan että muut ei syö sen ruokia ja se muiden. Muuton jälkeen pojat (ja Yade toivonmukaan) asustelevat keittiö/olkkarissa joten ruokinta muuttuu helpommaksi kun saa aamulla vahdittua siinä samalla kun itse syö aamiaista. Pojillakin sitten muuttuu ruokinta ajoiksi syöminen (nyt saavat syödä kokoaikaiseksi ja sen näkösiä ovatkin ;)), mutta miettisin sitä että täytyy varmaan antaa neljä kertaa päivässä sapuskaa, jotta eivät pääse laihtumaan kauheasti.. Jossain vaiheessa kuitenkin voivat laihtua kun pääsevät naisten makuun.

17.9.2008

Testit otettu

No niin, kerrankin sain ajoissa aikaiseksi rahdattua siitoskissat testien ottoon. Yleensä jää viimetippaan... Eli Moe, Spider ja Hilda kävivät hiukan luovuttamassa vertansa ja karvojansa eläinlääkärille.
Muuten meni käynti hyvin, muuta kuin Spider hiukan aiheutti ylimääräistä hämminkiä mutta onneksi siitä selvittiin tapaturmatta ja rikkomatta mitään.
Samalla siinä sitten punnasin kunnon puntarilla kissat ja Hildan paino yllätti todella. Se painaa 3.8kg vaikka ei se mun mielestä kauheasti Elliä isompi ole. Mutta toisaalta, se on alkanut kehittymään taas eteeenpäin, sillä oli tuossa yhdessä vaiheessa vaihe ettei se kasvanut ollenkaan.
Pojat olivat Moe 4.3 ja Spider 4.4. Kotimatkalla sitten toinen pojista, luultavammin Spider, päästi boxiin sulotuoksut. Kusi sinne ja kiva siinä ajella pissalemussa yli puolet matkasta (ell:lle matkaa hiukan alle 40kilsaa).

Tallinnan näyttelyyn on ilmot laitettu, hotelli ja laivat varattu ja nyt vain odotellaan marraskuuta. Tosin käydään tässä välissä Tampereella ja Kirkkonummella hakemassa Hildalle tarpeeksi sertejä että se valmistuisi sitten siellä IC:ksi. Kaapo pitää edelleen näyttelytaukoa Tallinnaan asti. Tämän vuoden viimeiseksi näyttelyksi jää Turku, johon ilmoittelin kummaksikin päiväksi kissoja. Lauantaille Kaapon ja Ellin. Sunnuntaille Kaapon, Spiderin ja Moen.

Hilda jää Tallinnan jälkeen lomalle, ja se astutetaan silloin ekaksta kiimasta reissun jälkeen. Ja ehkä meilläkin sitten taas on pitkästä aikaa pikkukisuvaaveja :) Ja toivottavasti monta lilavaavaa ;) Toki kaikki saisivat olla sitten hiukan erikuvioisia/valkolaikut eri tavalla jotta mä tunnistan ne! Isukkina siis toimii Spider.

Tuossa 'törsäsin' 'turhuuksiin' hiukan ja otatin dna-testit pojista, tuloksia kyllä vielä odottelen. Spiderin testautin kantaako kanelia ja Moen kantaako diluutiota. Spiderin ihan mielenkiinnosta, kun ei se testi niin kauhean kallis ollut, jos se kantaa kanelia niin tuurilla voi tulla beigejä vaaveja - jos ei niin kaikki Hildan ja sen vaavit ovat liloja.
Moen sen takia diluution kannosta, kun meikäläisellä on hakusessa (jos vainkoskaan löydän sellaista sopivaa ;)) lilanaamio simsku/lila itis morsmaikuks tulevaisuudessa sille ja jos se ei kanna sitä niin sitten voin miettiä suklaan tai jonkun muun värisen etsimistä. No katsellaan, enpä kyllä kauheasti ole vielä löytänyt sellaista mitä olen etsinyt. Ei mulla mikään kiire niin kauheasti ole, ihan pentue suunnitelmiakin olen katsonut etten vain myytäviä pentuja. Kuitenkin melko kuivia nuo pojat näyttäisivät olevan niin saavat olla jonkin aikaa leikkaamattomina.

14.9.2008

Perhepotretti

Tässä perhepotretti - kolme sukupolvea yhdessä maaten, yleensä joku puuttuu tai sitten on muita siinä.

Kaapo josta kaikki alkoi, sitten tuli Elli Kaapon ja Vincan 'rakkauslapsi'
ja Elli töräytti tähän maailmaan Viton ja sen värit jäi johonkin matkan varrelle ;)

Lisätäämpäs toinen kuva vielä perheestä, parempi pötrettikuva. Sattusivat sitten toisenkin kerran poseeraamaan yhdessä :)

11.9.2008

Uusia kuvatuksia

Eilen tulin harjoitelleeksi kuvien ottoa ilman salamaa. Ei kauhean hyvin onnistunut, 98% kuvista meni roskakoppaan... Mutta muutama jotenkin onnistunutkin oli.

Ja ekaksi, vahingossa onnistunut Moen silmien väri ;) Hiukan näkee minkä väriset tuijottimet tolla on. Kuva muuten ei ole mikään erikoinen...

Spider
Hilda

7.9.2008

Onnea Puff -Bobin poika ja kuvaterveisiä Batmaniltä

Poh-Kis:in näyttelyssä Seinäjoellä tänään kategorian paras nuori oli meidän Bobin poika Puff eli Black-Belle's Dragon Rider OSH n 03! Onnea kasvattajalle Katjalle sekä omistajalle!!

Tässä kuvaterveisiä Batmaniltä. Poju on kotiutunut erittäin hyvin, ilman mitään ongelmia. Ja hyvä niin :) Olen oikein tyytyväinen miten on mennyt ja uusi perhekin taitaa olla hyvin onnellisia Batmanista :))

Batman ja Lalli-maatiainen


Batman ja Lalli ikiomassa kasvihuoneessaan parvekkeella.
Batman ja Senni-tytteli