BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

27.2.2009

Pentuja odotellessa

Tänään kävin lääkäri visiitillä Hildan kanssa, utelias kun olen niin tiiineysröntgenissä. Aikasta lauma sieltä on tulossa, ja yksi on jo valmiustilassa. Hilda ei pahemmiten mitään merkkejä ole näytellyt, mutta pentuhuone ym. jutut tänään laitetaan valmiiksi kun ei yhtään tiedä koska alkaa tapahtumaan. Mutta pidän blogin ajantasalla tapahtumista.

26.2.2009

Onnea Elli 3v!

Tasan kolme vuotta sitten sain tekstiviesti jossa kerrottiin että nyt syntyi kolme pikkuruista vaavelia Vincalle ja Kaapolle. Itse olimme iskä-Kaapon kanssa silloin Tallinnassa. Ja nyt tämä pikkuneiti on jo iso rouva, jolla takana kaksi hienoa pentuetta jotka se hoiti täydellisesti :) Nyt rouva viettelee lekoisia 'eläkepäiviä' pennuista.

Onnea myös Sini-siskolle Kauvatsalle ja Paavo-veljelle Hämeenlinnaan!

Elli vaavana
Elli hienona kolme vuotiaana, tosin pari viikkoa vajaana ;D

25.2.2009

Treffiseuraa

Mäyyyyyywww, Mä Olen Moe! Olen tälläinen Komea Kolli vailla kauniita naisystäviä. Väriltäni kuulema olen tälläinen kuin suklaatabbynaamio kera valkoisen. Mutta mielestäni olen tummasuklaa maitosuklaa raidoilla ;) Omaan hyvin kauniin siniset silmät! Omistan pitkän ja lihaksikkaan vartalon kera pitkillä jaloilla ja suhkot hyvän raidallisen hännän myös. Olen sosiaalinen ja huomionkipeä kolli, ja osaan laulaa kauniita aarioita kaikille varsinkin neidoille! Olen kotoisin New Yorkista ja iskäni on B-Jay Linus ruskeatabbynaamiosimsku ja mammani suklaa-valkea itämainen B-Jay Absinthe. Loppusukuni löytyy ruokkijani kotisivuilta ja siellä omalta sivultani.
Näyttelyissä olen muutaman kerran käynyt ja olen valmistunut Championiksi.
Syynä miksi haen treffiseuraa on koska tuo ruokkijani on uhannut viedä mut kevään aikana vierailemaan Oili-tädin luona, koska muka huudan liian paljon, (ja minulla on todella kaunis ääni), saa mukamas päänsäryn siitä ja mukamas yritän tuhota telkkarin pienillä pepun nostamisilla ;D
Minut on kuulemma testattu negatiiviseksi seuraavista testeistä eli FIV/FELV ja microsporum canis eli se on joku sieni vissiin. Ja ne on tehty viime syksynä. Ja kauniilta neidoilta vaaditaan samat testit ennenkuin voin heidät ottaa vastaan. Ja ai niin ja veriryhmäni on A.

Joten jos sinä kaunis neitokainen kiinnostuit minusta niin pyydä orjaasi ottamaan yhteyttä minun orjaani eli Minnaan. Sen tuo tietokoneen osoite on iceolives@pp.inet.fi ja toki sille voi myös soittaa tuohon pieneen palikkaan johon se muutenkin aina höpöttää jos haluat. Ja sen osoite on 0445604943. Ja niin, neitokaisten orjilla pitää olla myös rekisteröity kasvattajanimi.

-Moe-

ps. kuvia musta on tuolla alempana tekstejen seassa.

14.2.2009

Kuvia pukkaa

Pidimpä tänään kuvauspäivän ja kuvasin kaikki kattimukset. Osa kun on jäänyt hiukan vähemmälle täällä blogissa niin nyt pääsevät kaikki näkyville. Ja kuvia on sitten paljon ;D

Ensin aloitetaan tulevasta mammaliinista. Ensin masukuva.

Mamma ja Venla
Ja sitten Venla Venkura






Venla ja Kaapo
Bob

Bob ja Kaapo

Elli-Lelli
Vito meitin aito blondi

Yade-Möllykkä


Tuleva iskä Spider



Spider ja Moe



Moe mölytoosa



Koska Kaapo on jo esiintynyt monessa kuvassa, siitä ei tällä kertaa tule kuin yksi kuva.

Ja sitten vielä Bob, Kaapo ja Vito

11.2.2009

Eipä mitään suurempaa uutta länsirintamalla

Hiljaista menoa täällä päässä. Itse kävin tuossa pienellä Ruotsin reissulla, mutta siitä ei sen enempää olin vain seurana mukana hakemassa pikkuisen Kaisa-neidon.
Viime sunnuntaina käytiin piipahtamassa Turokin kissanpäivillä kera Kaapon, Venlan, Moen ja Spiderin. Vaikka poitsut eivät kauhean usein näyttelyissä käy, niin hyvä on välillä käydä muistelemassa minkälaista siellä on. Vaikkakin kyse oli esittelynäyttelystä. Venlan ja Moen kanssa kävin kokeilemassa agilitya, mutta täytyypi alkaa luovuttamaan kissojeni kanssa agilityn kokeileminen. Ei siitä mitään tule, nyttenkin Venla ei liikkunut millään eteenpäin ja Moekaan ei kauhean hyvin eteenpäin liikkunut. Ei ollut ruoasta eikä uudesta huiskustakaan apua.
Mutta mukava päivä oli. Ja eikä pituudellakaan pilattu ;D

Hildalla on enää kolme viikkoa laskettuun aikaan. Hiukan huoliakin sen kanssa on ollut, se aloitti vuotamisen viikonloppuna. Tosin hhyvin minimaalisen, vuotoa joka oli vaalean kellertävää, tuli semmoisesti kerran kaks päivässä. Mutta nyt on ollut pari päivää jo antibiootti kuuri päällä ja vuoto on hävinnyt. Rouva kävi puntarilla taas eilen ja viikossa on tullut lisää reilu 300g painoa. Saapi nähdä sitten mitä sieltä tulee.

2.2.2009

Masukuvia

Saatiin otettua pari joten kuten onnistuneet masukuvat Hildasta.
Hilda the Jumbojetti (kuten Leena totesi ;)) esittäytyy masunsa kanssa ja viikkoja on nyt viisi takana ja vielä kuukausi odotuksen päättymiseen.