BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

27.4.2009

Hyvästi Banaanipoika

Nuku rauhassa...

Ice-Olive's Banana Boy

1.3.2009-27.4.2009


ei muuta....

19.4.2009

7 viikkoa täynnä








Pennut täyttivät tänään seitsemän viikkoa. Menoa ja vilskettä on, ja rätti heiluu vähän väliä. Loppuviikosta oli eka madotus ja eikös se sitten mennyt ja aiheuttanut ripulin pennuille... Joten kakkasia tassunjälkiä saa olla pesemässä vähän väliä pois. Ja myös pennut ovat päässet pesulle lavuaariin kun sitä kakkaa on löytynyt niiltä joka paikasta.... En sitten tiedä olisiko Hildan maitokin osa syyllinen ripuliin, rouva ainakin haisee ihan happamalta maidolta ja hiukan kuullostaisi että voisi olla myös kiimaakin alottamassa. Eipä sillä maitoa kyllä kauheasti olekaan enää. Syömiseen ei ole onneksi ripuli vaikuttanut ja sapuskaa menee ihan kiitettävästi.

Kotisivutkin olen saanut päivitettyä, ja uuteen ulkonäköönkin. Jos siellä ei jotain toimi niin pistää viestiä tuleen niin saan korjattua. Sivujen pentusivulla on vielä 6 viikkois kuvia pennuista, nämä tänään otetut kuvat ovat niin huonoja että koitan huomenna päivänvalossa saada parempia. Nämä menevätkin ihan alimpaan laatikkoon mappi öössä. Kaikista ei valitettavasti ole edes yksittäiskuvia..Mutta jotain kuvia kuitenkin ;D Ja jostain syystä mä en saa siirrettyä kuvia tekstin perään niin olkoon kuvat ekana.

15.4.2009

A-Pentue kaks vee

Välillä muutakin kuin näitä tän hetkisiä minikenguruita ;) Ja kotisivut koitan saada päivitetty ihan tässä vaikka tänään ;D

Ensimmäinen pentueemme näki päivän valon tasan kaksi vuotta sitten. Ellin ja Pösön rakkauslapset kolme reilun sadan gramman painosta vauvelia putkahti ulos tänne suureen maailmaan.

Suureksi yllätykseksi, minkä mahdollisuus ei tullut mieleenkään, yksi pennuista oli suklaasavu van-poika joka jo silloin sai mut sanomaan että se jää kotiin. Ja täällähän se asustelee, tosin ilman jälkikasvua, eli Vito virallisesti Absolut Miracle. Viton väriä myös mietittiin pitkään että onko se sininen vai musta vai mikä on ja hyvin tummasuklaa siitä tuli.

Toisena tuli pieni mustasavu tytteli, eli Keiko virallisesti Ar U Bat Or Cat.

Kolmas vauveli oli poika, musta-harlekiini (jonka väriä mietittiin pitkään onko bicolour vai harlekiini ja harlekiinihan se oli) eli Niki - Anarchist DJ. Niki ei valitettavasti ole enää viettämässä tässä maailmassa syntymäpäiviään.

Onnittelut siis Keikolle Kellokoskelle ja Vitolle tuohon kotisoffalle :)


Korjasimpa Keikon asuinpaikan oikeaksi ;)

13.4.2009

6 viikkoa

Mini-kengurut jotka muuntautuvat aina välillä mini.-hyeeniksi täyttivät eilen kuusi viikkoa. Kiitokseksi siitä joku tai siis jotkut olivat käyneet pissalla tyynyn takana/alla, aamulla kiva yllätys kun toinen tyyny märkä ja kun nosti niitä niin sieltä löytyi kaksi muuta pissalänttiä lisää.... Pissapaikan löytymisessä ei loppuen lopuksi ole kauheesti ongelmia ollut, muutaman kerran olen joutunut pissat laatikon vierestä siivoomaan ja sitten tämä. No toivottavasti ei kauhean useasti toistu ja onneksi mini-kenguruitten pissi ei pahemmiten haise. Ja pissan pesuaine siirtyi jo jonkin aikaa sitten niiden puolelle kun Moukka lopetti merkkailemisen ja sitä ei kollipuolella tarvittu.
Äsken nukkuivat tyytyväisenä kasassa mun peiton päällä. Kuvia ei nyt ole laittaa, mutta niitä olikin jo aikaisemmin reilusti. Laitan taas kun saan aikaiseksi niitä kuvailla.

Kaikilla on painot noussut hyvin, osa on yli 600g ja loputkin lähentelee sitä. Ruoka maistuu superhyvin, ja syövät kyllä ihan mitä tahansa niille antaa että nirsoja eivät ole. Ainakaan vielä ;D Tosin koitankin niitä monipuolisesti ruokkia ettei tulisikaan, mutta mistäs sen tietää.

Näyttelysuunnitelmat pentujen osalta muuttui, ajatushan oli ilmottaa osa Eryyn mutta rokotukset menee liian tiukille, niinpä päätin olla ilmottamatta niitä sinne. Paikalle kyllä ollaan tulossa, Venla ja Kaapo olisi tarkoitus sinne ilmottaa. Ehkäpä jos sitten Surokkiin elokuun alussa saisi sitten niitä näytille. Sinne saisin Hiltulinkin, Eryn näyttelyyn se ei olisi ollut luultavamminkaan näyttelykunnossa. Se on tosi laihassa kunnossa, onneksi on vähentänyt imettämistä ja maito on vähentynyt selkeästi jos mamma-kattikin alkaisi saamaan massaa takaisin. Olisi ihan kiva joskus saada kasvattajaluokka.

10.4.2009

BBQ-Popcorn

eli Poppari. Popparin kanssa ollaan vaiheessa jääkö kotiin vai ei, jos ei jää niin sijoituskoti olisi hakusessa. Pitkään miettisin Punkkarin ja Popparin välillä kumpi jäisi jatkoon, ja jotenkin Poppari sitten voitti. Punkkari on tällä hetkellä ehkä hiukan paremman tasonen, mutta loppupeleissä ovat aika samantasosia. Kuvioltaan Poppari on parempi. Poppari on sellainen tuuliviiri joka painelee miten sattuu. Ja me tykätään semmoisista ;D

Bikini Bitch

Piksu Piksutin. Ei keksitty muuta nimeä niin neidin rekkarinimestä väännettiin Piksu. Etsii myös kotiansa.

Bad Barbie

Elikkä Patty. Meitin ainut vaaveli ilman täpliä (jos ei haamuja lasketa ;D). Tytöistä se neitimäisin.

Blaze Pokerface

Poks, Pokeri. Ehkä rauhallisin pennuista. Etsii myös kotiehdokastaan.

Banana Boy

Bansku. Bansku on Bansku joka on myös vailla kotiehdokasta. Bansku tullaan rekkaamaan lilatabbynaamio syssiksi.

Bitter Punker

Eli Punkkari. Punkkari on anarkisti ihan oikeasti, joka asiaan sanotaan vastaan ym. Punkkari etsii kotiansa vielä.

Buttefly Babe

Eli Pupu. Pupu on löytänyt tulevan kodin. Pikkuneiti joka kiipeää aina ekana joka paikkaan. Pupu rekataan lilatabbynaamio simskuna.




Iloista Pääsiäistä!

Pidettiin tässä kuvaussessio pennuista ja niitä tuli niin paljon että jokainen vaaveli saa oman osion :) Tässä ekassa Venla toivottaa iloista pääsiäistä (ei tosin ole pääsiäisaiheinen kuva ;)) ekana ja sitten yhteiskuvia vaavoista.


Bansku ja Pupu
Patty ja Punkkari
Patty, Hilda, Kaapo ja Venla
Bansku ja Vito riippukeinussa

Bansku, Piksu ja Punkkari

8.4.2009

Pistetääns pari vielä

siis näitä juutuubeja.

video 1
video 2
video 3

Pari kuvaa ja juutuubi

Video pennuista






6.4.2009

Vähän kuvia ja muuta

Kiirettä on pitänyt. Viikonloppu meni kokonaan Helsingissä Petexpossa, jossa oltiin myymässä. Kissoja ei ollut mukana tällä kertaa.

Ja nyt olisi siis valmiina varastossa jonkin verran pesiä, niitä koitan huomenna päivitellä yrityksen sivuille. Myös kissalan sivuja yritän saada aikaiseksi päivittää.

Pennut täyttivät eilen viisi viikkoa ja meno on hurjaa. Mihin vain päästään niin sinne kiivetään. Ruokaa maistuu erinomaisesti ja siitä oikein tapellaan. Pahin tappelija on Patty-tytsi joka oikein majottautuu kipon päälle ja toisella tassulla huitoo muita pois ja toisella pitää tiukasti sapuskasta kiinni. Siihen vielä murinat ja sähinät päälle.
Tänään ovat ensimmäistä kertaa päässeet makkarin puolelta pois, sen mitä uskalsivat. En ole viime viikonlopun takia vielä 'vapauttanut' aikaisemmin jotta kissavahdilla olisi ollut hiukan helpompi hoitaa niitä.

Viisiviikkoiskuvia valitettavasti ei nyt tule, sekalaisia otoksia vain, meillä vellova silmätulehdus ei luovuta ja vaikka ovat olleet kahdella tippakuurilla joista toinen loppui viime viikolla, niin eikös se sitten alkanut taas :( Tippakuurin ajan pysyi silmät hyvinä. Lääkäriin on oltu yhteydessä, tai sieltä on mitä luultavammin koitettu mulle soittaa takaisin mutta puhelin oli sanonut itsensä irti (eli jos joku on koittanut mulle soittaa ja ei ole saatu yhteyttä niin nyt toimii taas) ja se lentää metikköön. Joten huomenna saadaan lisälääkitystä pennuille. Antibioottikuuri mitä luultavammin tulee. Lääkärikäynnillä kun olimme puolitoista viikkoa sitten otettiin rähmänäyte mutta siitä ei ole vielä tullut tuloksia. Onneksi vuoto ei ole mitään älytöntä niin voidaan odottaa huomiseen. Mutta on harmillista ettei mene ohitse.

Nyt niitä kuvia.

Patty-tytteli jonka selän lämmittimenä on Bansku.
Piksu-Bikini ja Pokeri kuikuilevat, viekussa nukkuu Pupu
Pikku täplikäs pojut Punkkari ja Poppari nukkuvat söpöillen

Piksu isottelee isoille, takana PupuJa Pokeri näyttää että hän on näääääääin iso ja pelottava pikkukissa


Ja pari kuvaa mammastakin.