BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

28.8.2009

Hilda

Hilda oli näköjään ainut joka pääsi kameran linssin eteen näyttelyssä.
Kuva Pekka Salolainen.

24.8.2009

Rurok käyty

Ja jos olin jo perjantaina paremmassa kunnossa flunssasta niin en ole enää. Kaikki paikat ihan tukossa taas. Mutta se siitä ;)
Ja laiska olen nyt ollut päivittämään näyttelyn jälkeen tänne, kiirusta kun on hiukan tässä pitänyt.

Lauantaina mukana oli Poppari, Punkkari, Patty ja Hilda. Pokeri oli myös ilmoitettu mutta sillä oli pieni skraapu silmäkulmassa niin jätin sen kotiin. Poppari ja Patty saivat ex1, ja Punkkari ex2 johtuen ihan siitä että pojat kun ovat samanvärisiä ja samassa luokassa niin oli excelentti-kisa heitin kesken. Kaikki kolme sai hyvät arvostelut, tosin Reijersin mielestä Punkkari saisi antaa Popparille hiukan väriä - Poppari kun on melkein harlekiini mutta ei ihan. Eli saisi olla joko asteen verran enemmän valkoista tai asteen enemmän väriä. Pattysta Eric tykkäsi myös paljon ja omaksi yllätykseksi ei löytänyt pahemmitenkaan 'haukuttavaa' siitä. Poppari kävi pyörähtämässä tp-valinnoissa. Hilda sai sertinsä ja oli myös neloskategorian paras siitosnaaras. Kasvattajaluokkaahan en sitten saanut kasaan Pokerin poissaolon vuoksi. Mutta olen hyvin tyytyväinen ensikertalaisten käyttäytymiseen ja hyviin arvosteluihin. Kaikki kolme saivat enniten kehuja hyvästä silmien muodosta ja väristä :)
Sunnuntaina mukana oli Kaapo ja Venla, Kaapo sai kunniamainintansa ja kävi tp-valinnoissa. Venla sai myös sertinsä, mutta tuomari ei ottanut sitä tp-valintoihin koska ei tykännyt sen silmistä yhtään.

Seuraavaksi suuntana on Tampere ens kuun loppupuolella ja mukaan lähtee Kaapo ja Venla kummaksikin päiväksi. Venla toivottavasti valmistuu lauantaina championiksi.

Tampereen jälkeen neiti lilanassu jää mammalomalle, vaikka alunperin se oli tarkoitus astuttaa vasta loppuvuodesta. Sillä on niin voimakkaat kiimat ja näyttäisi vielä juoksevan tiuhaan niin laitoin suunnitelmat uusiksi. Ja koska Poppari on vielä nuori, niin annan sen kasvaa rauhassa isoksi pojaksi ja Spideria en ole Venlalle suunnitellut käyttäväni ollenkaan niin sulhoksi tulee ulkopuolinen kolli. Sulho on jo löytynyt ja siunaus asialle saatu ja tulevat treffaamaan tosiaan Tampereen näyttelyn jälkeen, siihen asti kuuntelen joikaamista. Tuleva sulhanen tulee olemaan ruskeatäplikäs Kattilan Wyatt Earp, kotoisammin Örppi. Joo, ja tämä pentue tulee siis poikkeuksellisesti olemaan ilman valkoista, odotettavissa itämaisia ja siamilaisia kuviolla tai ilman ja väriskaala voi olla melko laaja riippuen ihan siitä herra kantaa :)

Pentuja on edelleen vailla kotia. Piksu saa luultavammin ensi viikolla tehosteensa ja alkaa olemaan sitä myöten myös muuttovalmis.

20.8.2009

Rurok lähestyy ym

Tässä kun ei muutakaan tekemistä oikein ole, töllöstä ei tule mitään järkevää ja urheilu ei kiinnosta, niin ajattelin tänne jotain jaaritella.


Viikonloppuna on siis edessä Ruuhkan näyttely ja paikalla olen kumpanakin päivänä. Lauantaina lähden isomman porukan kanssa liikenteeseen, debyyttinsä näytelmissä tekee Punkkari, Patty ja Pokeri. Poppari ja Hilda ovat myös mukana.
Punkkari, Poppari & Patty ovat Reijersin Ericillä arvosteltavana ja Hilda & Pokeri taasen Hornellin Henkalla. Joten kiirusta taitaapi tulla siinä arvostelujen aikana.
Hildalle tulee siitosluokka ja itse saan ensimmäistä kertaa myös kasvattajaluokan.
Sunnuntaina on hiukan helpompaa, mukana vain Kaapo & Venla. Ja kummatkin arvostelee Berta Nemcova, ihan uusi tuomari minulle.

Kaikki kolme aikuista pääsi pesulle viime perjantaina, pentuja en viitsinyt pestä. Korvakarvatkin on muilta paitsi Venlalta ja Hildan toinen korva leikattu. Yllätyksellisesti sain kaikilta mukaan lähteviltä pennuilta trimmerillä ne vedettyä! Laukunkun vielä saisi ajoissa pakattua olisi hyvä ;D

Pentuja, tai nuorisoahan nuo ovat ikää kohta puoli vuotta, olisi edelleenkin vielä varattavissa, Punkkaria ja Pokeria tullaan viikon päästä katsomaan josko sieltä löytyisi jommalle kummalle uusi koti :) Mutta jos pennuista on vain kiinnostusta kysellä toki saa :) Ja näyttelyssä kyllä esittelen kiinnostuneille heitä.
Vaikka Pattylle koitan kovasti sijoituskotia löytää, niin jos siitä muuten olisi kiinnostunut mutta ei sijoitukseen voin sen ihan hyvin myös laittaa lemmikki/näyttelykastraatti kotiin. Sijoitus ei ole mikään pakko, koska mulle jää kuitenkin tuo Poppari jatkoon tästä pentueesta.

Muista kuin Popparista ei ole nyt uusia kuvia, siitäkin vain kun se sai uuden pesän ja se on kuin tehty väreiltään sille.


Ja tosiaan aikuisia kissoja etsii edelleen uutta kotia, Vito & Bob hakevat yhteistä mielellään kissatonta kotia. Yade-maatuska sitä ymmärtävää myös mielellään kissatonta kotia, mutta voi olla joku rauhallinen kaveri. Moe etsii myös, mutta olen ajatellut että jos se vaikka löytäisi lemmikkikodin vaikka esim. Piksun kanssa niin olisi tosi kiva. Eli voisivat muuttaa kotiin jossa ei olisi kissoja välttämättä ennestään. Moesta saa todella sylikissan jos sellaista haluaa, se on lähes aina sylissä tai päällä, ja on todella 'iilimato'-luonteinen. Kenestäkään en mielelläni luopuisi mutta tilanne on se että pakko on, ja olisi mukava jos koteja alkaisi löytymään tässä pikaisesti sekä aikuisille että pennuille.

17.8.2009

Sänkyni on vallattu

ja tuonne minun pitäisi öisin mahtua :D

13.8.2009

Kuvia

Nyt tulee vain kuvia, 'runosuoni' ei kulje niin en jaksa sepustella mitään ;) Sen verran että kaikki neljä ovat edelleen vailla kotia...








9.8.2009

Aikuisia kissoja etsii edelleen kotia

Muuttojutut lähestyvät syksyn aikana ja tilanteen vuoksi etsin edelleen pikaisesti kotia muutamalle itämaiselle ja yhdelle maatiaiselle.

Eli Bob ja Vito hakevat edelleen yhteistä kotia jossa ei mielellään kissoja, yksi voi olla kunhan ei ole leikkaamaton.

Ja tilanne pistää myös sen eteen että Moelle tarvis myös löytää uusi koti. Tarkoitus sitä ei ollut erottaa Spiderista, mutta kun kävi näin että Poppari ei lähde multa mihinkään ennen kuin se on leikattu tulevaisuudessa, on Herra lihapullalle löydyttävä myös uusi koti. Tilat ei yksinkertaisesti tulevaisuudessa anna periksi pitää kaikkia vaikka luopuminen ei ole helppoa, mutta sitä helpottaa se jos löytyy hyvät kodit.
Moe voisi mieluiten muuttaa pennun kaverina uuteen paikkaan. Moe on seychellien lyhytkarva, suklaatabby-valkea väriltään ja täyttää 2v syksyllä. Moe on myös leikattu. Todellinen kiehnakiehna jonka kaikki meillä käyneet ovat saaneet todeta, aina vieressä ja luona. Näyttelyissä sen kanssa ei tarvi käydä.

Ja sitten Yade, 6v leikattu maatiaispoika etsii myös edelleen kotiansa, mieluiten kissaton koti mutta Herra voi hyväksyä rauhallisen kaverin. Itämaiset ovat liikaa sille.

Pentuja on edelleen varattavissa neljä, joista tosiaan yksi voisi muuttaa Moen kanssa. Kaikki muut paitsi Piksu ovat nähtävissä kahden viikon päästä Vantaalla näyttelyssä. Kuvia koitan tässä alkuviikosta ottaa taasen.

Kaikista löytyy kuvia blogissa jossain ja kotisivuilta.

Nyt kaikki korvat hörölle jos joku kaveri kaipailee kissakaveria ja voisi tarjota näille mun rakkaille hyvät kodit. Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla iceolives@pp.inet.fi , soittaa voi myös 0445604943 iltaisin kuuden jälkeen.

2.8.2009

Surok tuli ja meni

Tämän vuoden Kaapelitehtaan näyttely oli meidän osilta eilen. Mukana Kaapo, Venla ja Poppari. Venla oli ensimmäistä kertaa avoimessa ja Poppari ensimmäistä kertaa näyttelyssä.

Kaapo ja Venla oli Kurkowskin Albertin arvosteltavana ja kummatkin saivat hyvät arvostelut ja Venla ensimmäisen sertinsä. Ja kummatkin olivat tuomarin parhaita! Paras kommentti minkä Kaapo on ikinä saanut tuomareilta tuli eilen, Albert totesi tuomarin paras valinnoissa Kaaposta näin : 'He could be a moviestar, a horror moviestar'.
Popparin arvosteli Irene Eek-Magnusson. Poju sai mukavan arvostelun, mainintaa tuli että korvat saisivat olla suuremmat ja että piti silmiä palloina. Eihän tuo kissa edes saa silmiänsä lautasiks kun ne ei ole yhtään pyöreät. Mutta näin tuomari näki asian, ja huomioitava kuitenkin että poju oli ekaa kertaa näyttelyssä. Muutenkin ensikertalaiseksi se käyttäytyi oikein hyvin. Tuomarin paras valinnoissa se ei käynyt koska siellä oli huomattavasti tasokkaampia pentuja.
Paneelissa Venlalla oli vastassa Annen sinitäplikäs Kirppu ja äänet meni kummatkin sille. Mutta hyvin alkoi siitä huolimatta Venlan näyttelyt aikuisissa, se kuitenkin on vielä melko pentumainen (ainakin mun silmissä). Kaapolla oli vastassa venäläinen sinitabby ja äänet meni tasan ja sitten Kristiina tuli ja valkkas...Kaapon.
Nyt Kaapolla on tältä vuodelta plakkarissa neljä voittoa ja kaksi tp-tulosta ja edessä päin on näyttelyitä vielä vaikka kuinka monta.
Seuraavaksi on edessä Rurok Vantaalla. Lauantaina on mukana Hilda sekä neljä pentua, Popparin kanssa tulee uusi omistaja (juu, Popparille on koti, ensi viikolla muuttaa sijoituskotiin Turkuun). Hildalle tulee siitosluokka ja mulle kasvattajaluokka (joka tosin riippuu Taikasta ;D). Sunnuntaina siellä sitten olen vähän vähemmällä porukalla, mukana vain Venla ja Kaapo.
Tässä muutama kuva Kaaposta ja Venlasta. Kuvat Leena.