BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

20.9.2009

kaikenlaista

Tässä on taasen mennyt tovi kirjoittelussa. Hiukan on kiirettä pitänyt, eilen muutin kera kissojeni uuteen asuntoon. Uusi koti on kaksi kerroksinen rivitalonpätkä, pojat asustavat alakerrassa ja saavat mut sinne aina yöksi seuraksi ja tytöt plus Flyawayt ylhäällä. Uusi koti sijaitsee Loimaalla, Aurasta kolkytkilsaa Tampereelle päin. Kauheasti en ole kerinnyt viime viikolla vastailemaaan sähköposteihin, joten te jotka odottelet vastausta niin koitan huomenna saada aikaseksi vastata. Tämä päivä on mennyt täysin tavaroiden laittamisessa.

Muutenkin tässä on muutoksia ollut kissaporukassa.
Moe muutti viime maanantaina uuteen kotiin, Tampereelle Emilian luokse ja sai kaveriksi Tyyne-itämaisen. Moukka on tainnut sinne kotiutua hyvin ainakin kuvista päätellen mitä tuossa katselin facebookissa :) Ja hyvä niin, ei ollut helppo ratkaisu sen kanssa koska se on supersosiaalinen kissa joka häärää koko ajan. Ja hiukan vaikutti siltä että Spider jäi kaipaamaan, koska eiliseen asti se on huudellut erilailla kuin ennen siitä asti kun Moe lähti että se kaipaa sitä. No onhan ne elänyt aina yhdessä niin miksi ei kaipaisi. Täällä sille tuli uutta ajateltavaa niin ei ole edes kollihuuteluja vielä aloittanut.
Bob ja Vito ovat tainneet myös löytää uuden kodin, vihdoinkin koska olen niille jo puolitoista vuotta kotia etsinytkin. Pojat asustavat mulla vielä tovin ennen muuttoa. Pääsevät talon herroiksi aivan kahdestaan.
Yade etsii vielä uutta kotia. Sen ja Spiderin elo on tässä ollut hiukan parempi. Spider näyttäisi hakevan Yadesta nyt turvaa uudessa kodissa, se kun on melko arka uusia asioita kohtaan ja kolmas muutto puolentoista vuoden sisään hiukan taas laittoi sitä huonompaan suuntaan. Mutta tänään on jo ollut huomattavasti reippaampi kuin eilen.
Myös pennuista on nyt ollut kiinnostusta ja Punkkari on alustavasti varattu. Samoin Pokerista ja Piksusta on kiinnostuneita.
Patty on vielä vailla oman kodin ehdokkaita. Eli huhuu te jotka haluatte kilpparin luonteen omistavan ei-kilpparin kotiinne yhteyden ottoja odotellaan :)

Ensi viikonloppuna koittaa syksyn Tampereen näyttely ja tuomareiksi Kaapo & Venla sai lauantaina Raution Kristiinan ja sunnuntaina Peltosen Martin. Tämän näyttelyn jälkeen Venla jää lomalla ja lähtee jossain vaiheessa vierailemaan Örpin luona.
Turkuun pitäisi varmaankin ilmoitella kissoja kanssa, Kaapo ainakin lähtee ja varmaankin Poppari. Olen myös miettinyt pitäisiköhän ilmoittaa Patty myös sinne. Hildaakin mietin, mutta toisaalta voisin noita nuorisoa viedä niin tottuvat siihen.

Kun löydän kameran jostain niin kuvailen tuota nuorisoa hiukan.

6.9.2009

Sunnuntaita

Vettä satelee ja hiukan tuossa ukkostikin. Mitään ihmeellistä ei tässä ole tapahtunut. Piksu menee huomenna tehosterokotteelle ja samalla Venlalta otetaan siitostestit. Jospa sitten Tampereen näyttelyn jälkeen neito saisi apua 'ongelmaansa' ;) Eli lokakuussa toivottavasti saa alkunsa M-pentue, jotka tulevat saamaan suomenkieliset nimet.

Kaikki neljä pentua hakee edelleen omaa kotiansa ja samaten nuo parit aikuisetkin. Ja olisi tosi kiva löytää ainakin pennuille kodit ennenkuin uusia pukkaa. Alunperinhän ei ollut tosiaan vielä tarkoitus alkaa suunnittelemaan uutta pentuetta tälle vuodelle, mutta Venla juoksee nyt tahtia viikko kiima viikko (jos ei aina sitäkään) taukoa, ja huomaa että se ottaa sen fyysiikan päälle tosi paljon ja siihen päälle vielä se että se alkoi merkkailemaankin. Pillereille se on pakko laitettava kuukauden päiviksi, jotta se saisi massaa hiukan takaisin on nimittäin laihtunutkin jonkin verran. Samoin Hilda menee pillereille, kiimat menee samaa tahtia kuin Venlallakin, ja harkinnassa on tuleeko sille toisia pentuja koskaan.

Näillä näkymin parin viikon päästä olen muuttanut ja luultavammin jo toista yötä uudessa kodissa. Voi olla että nettiin en silloin pääse, riippuu ihan miten nopeasti sinne saa linjat auki. Sähköpostin pystyn kännykällä katsomaan, mutta vastaaminen on mielestäni sillä hankalaa eli jos on jotain tärkeää niin sitten kannattaa melkeimpä soittaa. Mutta sen näkee sitten, voi olla hyvin ettei tarvitse olla netti poikki yhtään, mistäs sen tietää jos ovat ahkeria työntekijöitä ;D

Tässä nyt muutama tänään otettu kuva. Tytsit ei halunnut yhtään poseerata kameralle joten poikien poseerauksia saatte katsella :) Ja löytyy sieltä myös pari kuvaa Kaaposta, ja Moestakin ym.