BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

24.4.2010

Eiköhän tämä kerro kaiken....

6 viikkoa mennyt 3 jäljellä.....

11.4.2010

4 viikkoa mennyt

Tässäpä nyt teille lukijoille kuva Venlan vauvamasusta, koska kaikki ei ole facebookin kaverilistallani niin ette nää mitä sinne olen laittanut, aikaa on nyt mennyt siis pari päivää yli 4 viikkoa. Tiineyspäiviä siis 30 nyt. Pyöreyttä löytyy ei mitenkään huimasti, mutta jos lukumäärää lähden veikkaamaan (ja vetoa en ala lyömään, koska voin erehtyäkin hyvin ;D ) niin 4 veikkaisin. Maha on melko tasainen kummaltakin puolelta (kuvassa kissa on hieman vinossa, tämä on suorin kuva - ei pysy sekuntiakaan paikallaan..) että tasalukua odottaisin tulevan, ehkä :D Mutta se selkiää sitten reilun kuukauden päästä. Itse sain kevätloman siirrettyä ja se alkaa 13.5 (laskettu aika 17.5) ja se jatkuu vielä seuraavankin viikon niin saa siinä sitten rauhassa ottaa pentuja vastaan tähän suureen maailmaan ja seurailtua ensi päivien menoa.

5.4.2010

Ja niitä kuvia

Olipas tää kuvien laitto systeemi hieman muuttunut viime kerrasta. Mutta tässäpä näitä. Turokin näyttelystä olisi enemmänkin kuvia pojista mutta en nyt pistä niitä kaikkia tänne.

Ensin Kaapo Siltalan Heikin kuvaamana.
Kuvat Elina Väyrynen.
Seuraavat sitten Leena Varinen.
 
Poppari aka Ice-Olive's BBQ-Popcorn
 

Pokeri aka Ice-Olive's Blaze Pokerface
Milo aka Ice-Olive's Bitter Punker Ticailemassa 4.4. Kuva Heikki Siltala
Taika aka Ice-Olive's LempeäTaika sohvailemassa kotonaan. Kuva Leena Varinen
Ja sitten vielä Venlan masu :D

Jotain tännekin :)

Jospas sitä rustais tännekin jotain aina välillä :D Kevät tulee ja linnut laulaa, sekä Yade. Tänäänkin on ollut siinä +7-8 astetta lämmintä ja ikkunaluukut auki joiden äärellä Yade on sitten laulellut aarioitaan pihalle. Kova ois hinku sillä pihalle, mutta verkotukset eivät ole vielä valmiit ja pihalla on sen verran kurasta etten valjastelemaan viitsi sen kanssa mennä. Sekä tässä pihapiirissä on jonkin verran irtokissoja joita en haluaisi kohdata lenkillä.

Viikko sitten oli Turokin näyttely Turkkusessa. Mukana oli pelkästään Kaapo. Lauantaina sillä oli tuomarina Jyrkisen Jaana, alunperin piti olla Dorte Kaae mutta se vaihtui viime tipassa. Sunnuntaina sitten Kaapon arvosteli Martein Tausenn Islannista. Molempien päivien saldo oli kunniamaininta ja lepoa loppupäivä :D No vaikka ei mitään menestystä sen enempää tullut niin sai Kaapo palkinnon viime vuoden saavutuksista, hienon timangipannan sekä jonkin aikaa jo tulossa olleen habitat-sturdin.
Sunnuntaina paikalla oli myös B-pentueen pojat BBQ-Popcorn eli Poppari ja Blaze Pokerface, Pokeri. Molemmat käyttäytyivät hienosti vaikka Popparin näyttelyistä on jo paljon aikaa ja Pokeri ei ole aikasemmin edes käynyt. Pokeri oli kuin olis koko ikänsä käynyt näyttelyissä! Molemmat pojat arvosteli Peltosen Martti ja Pokeri sai ekan kastraattiluokan sertin, Martti tykkäsi kovasti pojasta mutta pienten makkaroittensa vuoksi ei sitten saanut kutsua tp-valintoihin. Popparin saldoksi jäi valitettavasti ex1, häntä on jäänyt johonkin väliin tai jotain tapaturmaa jossain vaiheessa saanut ja siellä on knikki. Muuten Martti tykkäsi siitäkin kovasti, ja seuraavalla kertaa Poppari tuleekin näyttelyihin kastraattiluokassa. Ja poikien seuraava näyttely on luultavammin heinäkuun alussa Urkin näyttely Vantaalla (vai Helsingissä, jompi kumpi en muista :D).

Lauantaina ja eilen tein extempore näyttelyt, ja olin Riihimäellä tica-näyttelyssä. Ihan vain huvin ja urheilun vuoksi, koska mulla oli yksinkertaisesti niin tylsää  ja kun se sattus lähellä olemaan niin miksi ei :D Lauantaina mukana oli Elli, joka mäkätti ja mäkätti :) Ellin saldo oli kaikissa 3 ringissä värin paras sekä divisioonan paras, paikalla oli 3 itämaiskastraattia ja Elli oli sitten jokaisessa ringissä 3. Ellin piti myös olla siellä sunnuntainakin mutta tilan pienuuden ja huonon ilman vuoksi sen astma pisti sen köhimään jonkin verran ja hengityskään ei kuullostanut kauhean hyvältä sain onneksi vaihdettua sen tilalle Hildan.
Eli sunnuntai aamulla Hilda boksiin ja uudelleen Riihimäelle. Sinänsä ihan kiva matkustaa välillä kissan kanssa kuka on hiljaa koko automatkan :D Siihen se hiljasuus tosin jäi. Paikan päällä Hilda meinas että hää ei siellä sturdissa haluaisi olla vaan komensi mua koko ajan -ota mut ulos ota mut ulos, määäää haluuuuun juuooooooosta tääääällläää!!! Se siis ei meinannut pysyä sylissäkään koska oli ihan älyttömästi täynnä energiaa. Hildan saldoksi tuli 3x värin paras, 1 x divisioonan paras & 2 x toka divisioonassa (paikalla oli siis 2 tabby itämaista), kerran paras itämainen, kerran 2.paras itämainen ja kerran neljäs. Paikalla sunnuntaina neljä itämaiskastraattia. Joista yksi oli B-pentueen Milo eli Bitter Punker. Milo oli 3x värin & divisioonan paras ja kerran 2.paras itämainen ja 2 kertaa 3.paras.
Seuraavaksi nokka suuntaa kuun lopulla Helsingin messukeskukseen Petexpoon, Rurokin näyttelyyn. Paikalla olen lauantaina ja mukaan lähtee Kaapo ja luultavammin Hilda. Ellin piti lähteä sinne, mutta astma meni tosiaan huonompaan niin päätin että se ei lähde ja toivottavasti vaihto onnistuu ja Hilda tulisi sen tilalle.

Sitten vielä jotain toooooosi kivaa kerrottavaa :D Näillä merkeillä Venla olisi tiineenä! Tisukat on ihan reippaasti punkut ja kiimoista ei tietoakaan. Myöskin leidin luonne on saanut uudet piirteet, ja se ei oikein kelpuuta lähelleen ketään muuta kuin Ellin ja Kaapon. Kaikki muut se ajaa pois. Hilda kelpaa välillä, mutta rakkaussuhde Spideriin on hävinnyt ja se ei saa tulla lähelle. Olettaisin että tämä luonnemuutos viittaisi myös tiineyteen, sen sitten näkee miten käy jos niitä pentuja on tulossa onko se kovinkin omistushaluinen. Myös ruokahalu on erittäin hyvä. Masu ei ole mitenkään paljoa kasvanut, pieni pömppö on, joten en odota mitenkään suurta pentuetta (enkä kyllä välttämättä toista 7 pennun katrasta haluaiskaan). Joten jos mitään ei satu ja kaikki menee hyvin niin vauvvoja ois odotettavissa viikolla 20, laskettu päivä olisi 17.5. Tällä viikolla olisi tarkoitus siirtää kevätloma sille viikolle, muutenkin siinä on helatorstai ja sen jälkeinen perjantai vapaa niin saisi hyvän vauvaloma.
Odotettavissahan sieltä tulevaksi on itämaisia, siamilaisia ja seychellejä. Ja liiiiilana <3 Valkolaikut on hyvin todennäköisiä ja toivottavasti joitain kuviollisiakin tulisi. Pieni haave olisi jos Venla kantaisi klassista ja Poppari myös, tosin se voikin hyvin kantaa koska Hilda on sellainen, ja tulisi valkolaikku klassinen tabby :)

Niin joo meinasi ihan unohtua. Patty ja Piksu etsivät edelleenkin kotiansa!!! Joten jos sulla olisi kahden kissan mentävä kolo kotona niin rohkeasti yhteyttä. Mieluiten eläimettömään kotiin.

Kuviakin on näyttelyistä ja Venlan massusta mutta laitan ne toiseen postaukseen ettei tästä tule superpitkä :)