BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

22.3.2012

Näyttelyä ja tuliaisia

Viikonloppuna olin sitten Sennin kanssa sen ensimmäisessä näyttelyssä. Turussa käytiin. Tulokseksi tuli lauantaina EX1 ja tuomarina Kristiina Rautio. Sunnuntaina tuloksena EX1 & tuomarin paras pentu, tosin Senni oli ainut pentu tuomarilla. Ja tuomarina oli Alexey Shchukin (tai jtn sinnepäin..). Paneelissa vastassa oli edellisen päivän voittaja pentu, Bajangin ruskeatäplikäs tyttö, ja omaksi yllätykseksi äänet meni tasan! Kolmas tuomari valitsi toisen pennun sitten voittajaksi.
Tässä Heikin ottamat kuvat Sennistä.


Ja tuliaiset...
eli oksennustaudin Senni sai sieltä.. Kaksi päivää nesteytyksessä, ensimmäisenä tiputuksessa toisena laitettiin nahan alle neste. Nyt alkaa hieman olemaan jo pirteempi vaikka itse ei vielä syödä itse, tosin se meni ja iski myös Pinjaan. Tässä nyt nähdään joudunko lähtemään sen kanssa illalla käymään lääkärillä. Recovery on vielä toistaiseksi pysynyt sisällä, se pieni määrä mitä ängin sen kurkusta alas.
Että näin, mitään oksutauteja ym ei ole ollut pitkään aikaan - mutta hei - enpähän ole käynyt näyttelyissäkään sitten viime syksyn Tampereen näyttelyn...

Spider etsii edelleen kotia, siitä on myös nyt Oricatin sivuilla ilmoitus. Sen ja Viljon tilanne ei ole mennyt yhtään parempaan suuntaan. Aika näyttää sitten kun Viljo on leikattu onko sillä mitään vaikutusta. Vähän epäilyttää tilanne silloinkin. Että edelleen jos tiedät jonkun kuka haluaisi rauhallisen itämaisen ja ei ole ennestään kissaa niin vinkatkaa eteenpäin :)

Kissalan elämä tulee tässä kevään aikana muuttumaan jonkin verran, koti myyty ja uus hakusessa (tai no, on jo vähän katteltukin kyllä ja huomenna selviää löytykö uusi). Ja se miksi se muuttuu on että muutetaan pienempään asuntoon. Lähinnä itseäni kauhistuttaa, mut kyllä kait siihen tottuu :D Kissoilla en usko että on sopeutumisongelmia.

Mut semmosta tällä kertaa, joitan uusia kuviakin olisi mutta pistän niitä joku toinen kerta.

1.3.2012

Spiderille uusi koti? Ja muutakin

Ensimmäiseksi onnittelen B-pentuja (joista edellisessa postauksessa kuvia), tänään 1.3 on 3vee synttäripäivä!
Myös Ellillä oli tässä muutama päivä sitten synttärit, rouva täytti 26.2 6vuotta!

Vajaa kaksi viikkoa sitten lauantaina muutti nykyisistä pentusista kaksi uusiin koteihinsa. Wallu muutti Espooseen Pian, Jannen ja Mean luokse jossa asustelee myös B-pentu Milo (Bitter Punker) ja maatiaisherrat Juuso sekä Nuutti. Poika on kotiutunut hyvin ja nopeasti ja sai melkein heti punaisesta Juusosta itselleen kaverin.
Ronja muutti Hyvinkäälle Jalecat's-kissalaan josta löytyy L-pentueen Taika (LempeäTaika) joukkoineen. Ronja jäi yhteisomistukseen. Neito on myös kotiutunut hienosti, muuttoa helpotti ehkä hieman se että Jalekattilassa on muutaman viikon nuoremmat velipuolet joten samanhenkistä kaveria löytyi :)
Kotiin siis jäi Senni ja Tatu. Tatu tulee etsimään kotia tässä kevään aikana, kuhan saadaan noi maitohampaat vaan vaihtumaan pysyviin. Purentavika sille tulee jäämään, ja täysin lemmikkikotia se tulee etsimään ja onkin aivan mahtava luontoinen kollinpoikanen (nyttenkin makoilee mun sylissä kun kirjotan tätä),  mutta eipä sen menoa ole hidastanut parit vinot hampaat. Tässä käydään melko usein kyläilemässä eläinlääkärillä näyttämässä suukalustoa, koska nyt alkaa olemaan aika että hampaat vaihtuvat.

Kahden viikon päästä olisi Sennin näyttelydebyytin aika, Turkkuseen ollaan matkalla ja lauantaille se saa maminsa kaveriksi ja sunnuntaina pitäisi sitten pärjätä yksin. Katsotaan mitä tykkää koko touhusta.

Ja sitten tuohon otsikon aiheeseen nimeltä Spider.
Pikku hiljaa alkaa emännältä eli minulta loppumaan kärsivällisyys kyseisen herran suhteen. En nyt vielä laittele mihinkään sen enempää ilmoituksia siitä, jos näin 'puskaradion' avulla löytyisi Spiderille erittäin kärsivällinen ja rauhallinen koti jossa ei olisi kissoja eikä sen puoleen koiriakaan.
Tässä on Jaden lopetuksen jälkeen ollut sen ja Viljon välillä erittäin paljon kismaa, jonka ensin ajattelin että menee ohitse - valtataisteluksi sen alkuun pistin kun yksi kolli oli poissa joukosta. Mutta ei, tässä ollaan jo kaksi kuukautta menty sillä että Spider härnää Viljoa joka tietty leikkaamattomana ärsyyntyy ja lopputulos on se että ne ottaa kunnolla yhteen. Mitään kerran kaksi viikossa tapahtuvaa tämä ei ole vaan ihan päivittäistä. Joillain voi olla periaate että se kuka viimetteks on tullut niin uuteen kotiin, oma periaate on - kuka on häirikkö ja aiheuttaa riitaa niin lähtee. Ja Viljo ei ole Spiderin ainut uhri, vaan Hilda hieman rauhallisempi luontoisena joutuu kärsimään myös. Tällä hetkellä joutusin yöksi pistämään, ja varmaan myös työpäivän ajaksikin, kissat kahteen ryhmään vaikka ei ole kiimojakaan päällä - en halua herätä keskellä yötä siihen että täällä mourutaan hullunlailla ja että Viljo saa rentoutua. Tämä erottelu ei saisi olla arkipäivää, vaan lauman pitää pystyä asumaan keskenään varsinkin kun mahdollisesti lähitulevaisuudessa ei enää ole mahdollista pitää pitempiä aikoja kahdessa ryhmässä.
Spider ei ole mikään helppo kissa, tosin sitä en osaa sanoa miten se käyttäytyy ainoana kissana mutta olen melkein varma siitä että sen olisi parempi elää oman kodin kunkkuna yksin omassa ylhäisyydessä. Ja sen ei helppoudet eivät ole pelkästään tämä kiusaaminen. Spider tykkää kyllä ihmisistä jotka se tuntee, ja nukkuu vieressä/sängyllä ja on kovin huomionkipeä välillä. Yhteystiedot löytyy kotisivuilta ja jos olet valmis tarjoamaan kodin haastavalle kissalle luonteeltaan niin ota ihmeessä yhteyttä