BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

25.2.2008

Voihan Vito taas...

Bobilla oli tyttöystävä käymässä viikonloppuna, ja Vitohan sitten huuteli koko ajan kun joutui olemaan yksin sen aikaa. Ei kelvannut Kaapo eikä Yade kaveriksi. No nyt sitten kun tyttöystävä on poissa ja Bob taas Viton kanssa, niin eikös Vito sitten meinaa että Bob on hänen tyttöystävä. Herra astuu koko ajan toista parkaa joka on ihan väsy viikonlopusta :( No aikasemminhan oli niin että se oli toistepäin, mutta Vito ei anna Bobin olla rauhassa sitten ei ollenkaan.
Viime viikolla aloitin homeopaattiset Vitolle, sehän merkkailun aloitettuaan ruiskii aivan mielettömästi aivan koko ajan silloin kun se ei nuku. Katsotaan rauhottaisiko se herra-palomestaria hiukan, toivotaan tuo on kyllä pahempaa mitä Kaapolla oli kollina, ja sekin merkkaili tosi paljon.. Kyllä tässä hullu täytyy olla kun pitää leikkaamattomia kolleja. Ja vielä ihan ei olisi tarkoitus pientä valkoista poikaa leikata.

2 kommenttia:

rosolli kirjoitti...

Voi Vitoa! Meidänkin Tuiskulta karkasi mopo käsistä varsinkin käytyään naisten luona. Heräsin mm. yöllä siihen kusenlemuun : D Meillä ei auttaneet kukkatipat, feliway eikä homeopaattiset... mutta toivottavasti teillä nyt auttaisi!!

Mirka V. kirjoitti...

Teillä on outoja poikia :D

Meillä menossa jo neljäs pallinsa pitävä jätkä ja pissa ei lennä, joskus vahingossa ehkä :p

Pieni valkoinen Vito voi muuttaa meille evakkoon, en oo suloisempaa suklaavania nähnyt <3