BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

16.3.2008

Näytelmiä

Tuossa sitten päätin että me lähdetään Tampereelle lauantaina 17.5 koko köörin kanssa. Mukaan aion ilmoittaa Ellin, Kaapon, Viton, Hildan ja kaikki kolme pikkupoikaa.
Eli ollaan kyllä sitten varmaan helisemässä, normaalisti kun on max. kolme kissaa mukana.... Varsinkin jos pikkupojat ei ole löytänyt kotejansa siihen mennessä...
Yade ja Bob saavat jäädä kotimiehiksi, kumpikaan ei tykkää näytelmistä.
Ja toivon mukaan saan sitten ensimmäistä kertaa kasvattajaluokan :) Kun Taika-tyttö tulee kanssa ja jos vielä ainakin Niki ekasta pentueesta tulisi. Keikosta en vielä tiedä. Ja Ellille saan siitosluokan, se on jo toinen kerta.

Tuota ennen ollaan Turkkusessa ensi viikonloppuna kumpanakin päivänä Kaapon ja Hildan kanssa. Sitten huhtikuun lopulla käyn Kaapon kanssa näyttäytymässä Ruottin puolella hakemassa ulkomaan sertit.
Tampereen näyttelyn jälkeen on tarkoitus mennä kesäkuun alussa Hyvinkäälle, sinne lähtee Elli ja Hilda ja ehkä joku pikkupojista. Ja onpi siellä sitten Taikatyttö myös.
Kaapo saa pienen tauon siinä kun Tampereen näyttelyn jälkeen sillä toivottaavsti ;) on enää kaksi sertiä vaille EP ja tarkoitus olisi että se valmistuisi loppuvuonna Turussa oman yhdistyksen näyttelyssä.

0 kommenttia: