BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

11.2.2009

Eipä mitään suurempaa uutta länsirintamalla

Hiljaista menoa täällä päässä. Itse kävin tuossa pienellä Ruotsin reissulla, mutta siitä ei sen enempää olin vain seurana mukana hakemassa pikkuisen Kaisa-neidon.
Viime sunnuntaina käytiin piipahtamassa Turokin kissanpäivillä kera Kaapon, Venlan, Moen ja Spiderin. Vaikka poitsut eivät kauhean usein näyttelyissä käy, niin hyvä on välillä käydä muistelemassa minkälaista siellä on. Vaikkakin kyse oli esittelynäyttelystä. Venlan ja Moen kanssa kävin kokeilemassa agilitya, mutta täytyypi alkaa luovuttamaan kissojeni kanssa agilityn kokeileminen. Ei siitä mitään tule, nyttenkin Venla ei liikkunut millään eteenpäin ja Moekaan ei kauhean hyvin eteenpäin liikkunut. Ei ollut ruoasta eikä uudesta huiskustakaan apua.
Mutta mukava päivä oli. Ja eikä pituudellakaan pilattu ;D

Hildalla on enää kolme viikkoa laskettuun aikaan. Hiukan huoliakin sen kanssa on ollut, se aloitti vuotamisen viikonloppuna. Tosin hhyvin minimaalisen, vuotoa joka oli vaalean kellertävää, tuli semmoisesti kerran kaks päivässä. Mutta nyt on ollut pari päivää jo antibiootti kuuri päällä ja vuoto on hävinnyt. Rouva kävi puntarilla taas eilen ja viikossa on tullut lisää reilu 300g painoa. Saapi nähdä sitten mitä sieltä tulee.

1 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Voi! Toivottavasti kaikki menee hyvin vuodosta huolimatta!