BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

22.11.2009

Vuoden vimppa näyttely

Eli Turun näyttely onpi takana päin. Tuo siis on meitin vimppa, onhan noita näyttelyitä vielä pari jäljellä.
Mukana oli tarkoitus olla Hilda ja Kaapo mutta Kaapo edusti sitten Hildaakin. Hildalle iski pissatulehdus ja mielestäni vaikka se on jo helpottanut niin se ei sinne olisi kuulunut. Joten rouva jäi kotiin.
Lauantaina Kaapon arvosteli Donatella Mastrangelo ja se tykkäsi Kaaposta paljon mutta tiputti tuomarin paras valinnoissa.
Tänään tuomarina oli Alexey Shchukin ja Kaapo oli tuomarin paras. Paneelissa Kaapo sitten voitti kummallakin äänellä ollen siis kategorian paras kastraatti uros.
Leena keksi tänään että agilitya pitää mennä kokeilemaan, mukaan lähti Kaapo ja kaveriksi naapurihäkistä Sannan Örppi. Kummatkin pojista oli sitä mieltä että se oli catwalk eikä estekisa ja kaksi minuuttia meni lähinnä siihen että poseerattiin Heikin kameralle (ei saa sitten kauhiasti nauraa mulle ja pojille jos Heikki päätyy nämä kaksi videota julkaisemaan ;D ) ja houkutin kinkun hamuiluun (pojat kyllä saivat, tottakai, kinkkunsa).
Tästä sitten tosiaan alkoi muutaman kuukauden näyttelytauko. Seuraava tulee olemaan Turokin esittelynäyttely ja arvostelunäyttely sitten maaliskuussa Turussa.

4 kommenttia:

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Hahhaaa mä odotan innolla et Heikki julkaisee posettajat :D

luolaleijona kirjoitti...

Onnea vielä Kaapolle, se oli jälleen kerran ihana komistus!

Onko sinulla muuten tietoa, koska Turokin esittelynäyttely järjestetään? Olen yrittänyt löytää siitä tietoa nettisivuilta ettei menisi taas sivu suun mutten ole löytänyt tietoa. Voin kyllä olla vain sokea ;)

Minna kirjoitti...

7.2.10 näytti Turokin kotareilla olevan :)

luolaleijona kirjoitti...

Kiitos tiedosta! Merkkaan sen heti kalenteriin ettei unohdu.. En löytänyt jostain syystä kotisivuilta :)