BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

13.1.2011

Jotain kuvia

 



Tuossa muutama uusi kuva. Viljolla tulee lauantaina kaksi viikkoa täällä kotona, ja muiden kanssa se on jo kaveria paitsi Hildalla kestää tämä sulattelu edelleen. Tosin on se 'erehtynyt' pesaseen Viljoa jo että kyllä se siitä taitaa tykätä kuiteskin ;D
Ruokaa menee niin että ihmettelen mihin pikkuherra ne tunkee, koska se on aina pyytämässä lisää ruokaa! Pinjan kanssa ne tulee oikein hyvin toimeen ja vaikuttaa että ovat luonteeltaan hiukan samanlaisia, niin samaistuvat toisiinsa kaikessa. Ja muutenkin Viljo on kotiutunut oikein hyvin.
Hiukan huoliakin tässä on ollut tällä viikolla, Yade maatuskalla todettiin virtsakiviä ja nyt on operaatio kivien sulatus meneillään koska ne tukkii virtsatiet pissatessa. Onneksi ne ovat struviittikiviä jotka saa ruoan kanssa sulatettua. Tämä viikko on Yadelle hiukan kurja, ensin ei tule pissa ja sitten kiikutetaan eläinlääkärille jossa ollaan koko ilta huuhtelussa ja sitten joutuu asumaan kylppärissä. Kylppäri sen takia koska sillä on tällä hetkellä katetri paikoillaan jotta pissa tulisi varmasti ulos ja se aiheuttaa tiputtelua. Koko ajan mennään päivä päivältä parempaan, tänään on jo tullut huomattavasti enemmän pissaa kuin eilen. Katetria koitetaan pitää maanantaihin asti, jonka jälkeen se pääsee muiden kanssa. Ruokinta jutut joutuu taas miettii uudestaan, tai no suunnitelma on jo, koska Yaden pitää nyt syödä alkuun vain ja ainoastaan omia ruokia jonkin aikaa jotta kivet sulaisivat mahdollisimman nopeasti.
Ja ihan niille jotka eivät taustoja tiedä, niin Yadella on ollut nuoresta asti struviittikide ongelmia silloin tällöin ja nyt mentiin astetta huonommaks kun tuli kiviä. Olen varmaan joskus niistä kirjoitellut.

0 kommenttia: