BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

30.8.2011

Synttäria, näyttelyjä, vauvoja

Perjantaina Venla täytti 3vee! Samana päivänä myös ensimmäinen tuontikissani Bob täytti 5vee! Onnea molemmille <3

Viikonloppu meni näyttelyssä Vantaalla. Mukana tuttuun tapaan Viljo ja Venla. Lauantaina Viljon arvosteli Yan Roca-Folch joka tykkäsi Viljosta paljon, täpliä ei meinattu ekaksi löytää mutta kyllä nekin sieltä sitten lopulta löytyivät. Ensimmäinen CAC tuli ja käytiin myös tp-valinnoissa piipahtamassa.
Venla oli Raution Kristiinalla, joka tapansa mukaan tykkäsi Venlasta, tuloksena CAGCIB ja tuomarin paras!
Paneelissa voitto meni kilppari Mirkulle.
Sunnuntaina molemmat oli samalla tuomarilla, Thea Friscovecillä. Thea tykkäsi myös Viljosta paljon, täpliä etsiskeltiin jälleen kerran mutta kyllä ne taas sieltä löytyi ;) ja saldona toinen CAC.
Venlasta tykkäsi myös ja plakkariin vika CAGCIB, eli Venlasta tuli nyt ensimmäinen kissani jolla on titteli Grand International Champion! Ja nyt sitten CACS:ien keräilyyn!
Molemmat kävi myös tp-valinnoissa piipahtamassa.
Otatin myös sunnuntaina yhteiskuvan Viljosta ja Venlasta. Laitan sen esille kun saan sen joskus :)
Viikko levätään ja lauantaina Hondan nokka suuntaa kohti Tampesteria jossa ollaan paikalla niin ikään molempina päivinä ja samalla kokoonpanolla.

Ja tänään vietetty täällä kotosalla kissahäitä, joiden tulos saapuu tähän maailmaan toivottavasti marraskuun alussa. Elikkä Viljo ja Pinja ovat touhuilleet tässä aamusta asti sen suuntaisia juttuja ;)

0 kommenttia: