BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

15.11.2011

Pennut 2viikkoa

Niin se aika rientää ja tänään pennut täyttää kaksi viikkoa. Edelleen ollaan pieniä mutta pippurisia, vastike maistuu hyvin. Vuorokausinousut on koko ajan +10-> joitain hetkellisiä kertoja lukuunottamatta ja luulen että kun aletaan kiinteeseen ruokaan siirtyyn niin alkavat kasvamaan kunnolla kun ruokahalua riittää. Mitään suurempia ongelmia ei ole ollut, ainoana lilan tytön inan löysähkö kakka jota hoidetaan tehobaktilla tällä hetkellä jos se auttaisi. Mutta sen näyttää pari seuraavaa päivää tarviiko aloittaa antibioottikuuri sille, toivottavasti ei. Riittää jo kun tota tehobaktia ei saa vastikkeen seassa annettua - ei siksi etteikö joisi sitä, vaan kun se klönttiintyy.. Ja on sitten tutissa tukkeena. Ei kun ruiskulla vain, ja se ei ainakaan meillä ole kenenkään kissan herkkua..
Pennut eivät periaatteessa ole vielä varattavissa, tytöistä täplikäs jää jatkoon jos ei mitään vikaa ilmene ja jompikumpi pojista. Kumpi, niin en tiiä vielä.
Pinja voi hyvin, sen haava parantui nopeasti ja koko kattikin.. Se aloitti näin heti alkuunsa kunnon kiiman tähän.. Olis voinut nyt odottaa ees muutaman viikon :P
Mutta, enpä nyt jaksa ajatella mitä tänne laittaisin joten päätetään postaus surkeisiin 2 viikkoiskuviin. Järkkäristä loppu akku ja toinen kamera, no on toinen kamera..











0 kommenttia: