BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

17.12.2011

Menoa ja melskettä

Tiistaina tuli kuusi viikkoa pennuilla täyteen ja viime viikosta asti ovat päässeet temmeltämään koko yläkertaan. Alakertaan eivät ole vielä, koska en ole saanut aikaiseksi värkättyä suojia rappusten kaiteeseen josta on ylhäältä aikast korkea pudotus niin riskejä en viitsi ottaa. Ja toiseksi Venla aloitti kiiman niin ovi on tällä hetkellä joka tapauksessa kiinni kun ovat erikseen Viljon kanssa. Venlallekin on suunnitteilla pentue alkuvuodeksi, mutta ei vielä tästä kiimasta koska haluan saada mieluusti maailmalle ensin ennen uusien tuloa.
Meno on sen mukainen että aina ei ihan itsekään pysy mukana, varsinkin lila tyttö Senni on semmonen maailmanmatkaaja että sitä ei kyllä oikeestaan mikään pidättele. Se keksii kyllä keinot, kuten löysin sen tässä yksi päivä pentuhuoneen ikkunanlaudalla.. Ja lila poika on myös aika viipeltäjä, täplät ovat hieman rauhallisempia. Poika varsinkin tietää kyllä missä ruokalautanen on ;)
Kaikki aikuiset ovat jo hyväksyneet pennut, vaikeintahan on aina Hildalla hyväksyä mutta sekin on jo hieman lämmennyt niille. Toki se kyllä edelleen sähisee välillä mutta on rauhottunut. Pennut taas tykkää kaikista :D Eniten tosin nukkuvat joko Ellin tai sitten Viljon kanssa. Pinjakin on huomannut että niitä voi hoitaa.
Rokotukset siirtyi kuuden viikon iästä kahdeksaan, koska en ole fel-o-vaxin ystävä ollenkaan ja purevaxia ei voi vielä antaa tämän ikäiselle. Ja koska muut kissat eivät käy missään niin päädyttiin siirtämään se sinne kasiviikolle. Eli näillä näkyminen ekat rokotukset on joulun jälkeisellä viikolla. Eka madotuskin oli tässä tällä viikolla.
Tällä viikolla lähti rekisteröintipaperit kissaliittoon ja virallisesti he ovat:
'Senni' lila tyttö - Ice-Olive's Hallucinate
'Tatu' lila poika - Ice-Olive's LittleBitOfLove
'Ronja' lilatäplä tyttö - Ice-Olive's Love Don't Lie
'Wallu' lilatäplä poika - Ice-Olive's YouGotMeRunnin'
Nimet on varmasti ollut jo täällä aikasemmin, mutta siinä nyt uusiks.
Varaustilanne on tällä hetkellä niin että lila tyttö on varattu ja täplät alustavasti. Lila poika etsii lemmikkikotia, joten jos kiinnostaa niin kysy rohkeasti :) Kotisivut on edelleen päivittämättä, koitan jos saisin nyt viikonloppuna sen tehtyä.
Sen verran laiska nyt olen ja laitan linkin facebook-albumiin jossa on kuvia pennuista.. Elikkä täältä löytyy uusimmat kuvat. Pari kuvaa voin tähän pistää.



0 kommenttia: