BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

22.3.2012

Näyttelyä ja tuliaisia

Viikonloppuna olin sitten Sennin kanssa sen ensimmäisessä näyttelyssä. Turussa käytiin. Tulokseksi tuli lauantaina EX1 ja tuomarina Kristiina Rautio. Sunnuntaina tuloksena EX1 & tuomarin paras pentu, tosin Senni oli ainut pentu tuomarilla. Ja tuomarina oli Alexey Shchukin (tai jtn sinnepäin..). Paneelissa vastassa oli edellisen päivän voittaja pentu, Bajangin ruskeatäplikäs tyttö, ja omaksi yllätykseksi äänet meni tasan! Kolmas tuomari valitsi toisen pennun sitten voittajaksi.
Tässä Heikin ottamat kuvat Sennistä.


Ja tuliaiset...
eli oksennustaudin Senni sai sieltä.. Kaksi päivää nesteytyksessä, ensimmäisenä tiputuksessa toisena laitettiin nahan alle neste. Nyt alkaa hieman olemaan jo pirteempi vaikka itse ei vielä syödä itse, tosin se meni ja iski myös Pinjaan. Tässä nyt nähdään joudunko lähtemään sen kanssa illalla käymään lääkärillä. Recovery on vielä toistaiseksi pysynyt sisällä, se pieni määrä mitä ängin sen kurkusta alas.
Että näin, mitään oksutauteja ym ei ole ollut pitkään aikaan - mutta hei - enpähän ole käynyt näyttelyissäkään sitten viime syksyn Tampereen näyttelyn...

Spider etsii edelleen kotia, siitä on myös nyt Oricatin sivuilla ilmoitus. Sen ja Viljon tilanne ei ole mennyt yhtään parempaan suuntaan. Aika näyttää sitten kun Viljo on leikattu onko sillä mitään vaikutusta. Vähän epäilyttää tilanne silloinkin. Että edelleen jos tiedät jonkun kuka haluaisi rauhallisen itämaisen ja ei ole ennestään kissaa niin vinkatkaa eteenpäin :)

Kissalan elämä tulee tässä kevään aikana muuttumaan jonkin verran, koti myyty ja uus hakusessa (tai no, on jo vähän katteltukin kyllä ja huomenna selviää löytykö uusi). Ja se miksi se muuttuu on että muutetaan pienempään asuntoon. Lähinnä itseäni kauhistuttaa, mut kyllä kait siihen tottuu :D Kissoilla en usko että on sopeutumisongelmia.

Mut semmosta tällä kertaa, joitan uusia kuviakin olisi mutta pistän niitä joku toinen kerta.

0 kommenttia: