BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

28.2.2014

Mitäs meillä..

.. eipä mittään ihmeellistä paljookaan, kuhan aattelin päivittää tätäkin joskus. Kotisivutkin taitaa olla päivitetty vuonna papu, josko ne saisin kans päivitettyä joku päivä.

Alotetaan synttäreistä! Keskiviikkona 26.2 Elli  (FlyAway Funky Fredrika OSH ns 03) täytti jo 8 vuotta, kyllä se aika menee nopeesti, justha Ellu tuli :D

Huomenna 1.3 täyttää B-pennut jo 5 vuotta, onnea onnea Poppari, Pokeri, Lumikki, Milo, Piksu ja Patty (BBQ-Popcorn, Blaze Pokerface, Butterfly Babe, Bitter Punker, Bikini Bitch & Bad Barbie)! Ja Bansku (Banana Boy) jossain elämässä kivutonta elämää..

Surullisempia uutisia myös, Taika (Ice-Olive's LempeäTaika OSH ns 03) jouduttiin päästämään paremmille maille 20.2 sairastelun johdosta  :'(

Jenni Vartiaisen sanoin hyvästellään Taika..

...sitten kun kukkanen kesän on nähnyt
hajoaa se maahan multaan
näät sen silti kukkana aina
muistot on kalleinta kultaa..
...........

Venla kävi reilu pari viikkoa sitten pienessä operaatiossa. Siltä leikattiin patti pois hännästä jota alkuun epäiltiin kasvaimeksi mutta poiston yhteydessä selvisikin että se olikin jonkinasteisesti koteloitunut tulehduspesäke. Onni onnettemuudessa että se ei ollutkaan kasvain. Leikkaus sujui odotettua paremmin ja Venla toikkaroi toista viikkoa kauluri päässä mitä se inhos ylikaiken. Muutama eka päivä meni siinä kun se marttyyrina ei tehnyt se päässä muuta kuin möngersi paikasta A paikkaan B yms. Jossain vaiheessa se huomas, kun ei kerta se päässä syönyt, että päivälläkin tulee nälkä ja jos haluaa syödä niin mä en ole ottamassa sitä pois. Haava parani todella hyvin ja nyt on taas meno ihan normaalia. Hännästähän jouduttiin leikkaamaan karvaa pois ja tästä johtuen Venlaa ei tulla kevään aikana näkemään missään näyttelyssä. Todennäköisemmin vasta loppukesästä tai syksyllä vasta koska vaikka ei uskoisi niin siinä on karvaa vaikka kuinka paljon mitä kasvattaa takasin. Tällee kun kattoo karvallista kohtaa ja sänkikohtaa niin huomaa hyvin eron.

Muutenkin näyttelyt on aika vähissä tässä. Tänään ilmotin Turkuun Vickyn lauantaille ja normaalista poiketen olen vain sen lauantain siellä. Tosin näyttelyissä voi mua nähdä välillä ilman kissoja, huhtikuun Petexpoon on tarkoitus tulla Oricatin pöydän kanssa ja voi olla jos Salon näyttelyynkin lähden (samalla sukuloimaan) toisena päivänä kattoon. Muutenkin alkaa kaikki näyttelyissä käyvät olla kohta sertijumissakin. Venlalta puuttuu yks serti suomesta, samoin Senniltä, Vickyltä kaks ja Viljolta vielä kolme. Viljo nyt on vähän kakspiippunen juttu kun en tiedä viittinkö tuoda sitä hirveesti, ei muuten mittään mutta sen ne täplät on aika kadoksissa niin ... noh katotaan jossain vaiheessa jos sen edes premioriksi saisi, seuraavan tittelin pyydystämistä sitten harkitaan.

Pentujutuista. Alkaa nyt näyttään että joudun laittamaan pentujutut orrelle odottamaan. Molemmat tytöt olisivat hyvässä iässä, noh kiimojen kanssa ovat kyllä aika rauhallisia että sen puoleen ei mitään, mutta suoraan sanottuna finanssipuolen vuoksi joudun venyttään. Lähinnä pentumaksujen, ennen omia kolleja omistaneena ei tätä 'ongelmaa' ole ollut ja tilanteet on muutenkin ollut hieman toinen kuin tällä hetkellä niin ei pysty venymään. Tietty jos joku haluu kovasti tarjota kolliaan käyttöön pitkällä maksuajalla niin saa toki ottaa yhteyttä :D (hei vitsi vitsi sitten ;) ) Tän asian vuoksi joudun mielenkiintoisen linjan jättämään taakse kun Senni ei ekalla kertaa tiineeksi tullut. Mut life is life ja ei voe mittään.

Päivittelen taas joskus kun on jotain asian tynkää taas :) Ja parit uudet kuvat lopuksi.









0 kommenttia: