BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

15.1.2008

Tännekin välillä

Kirjoitellaans tännekin välillä. Tuossa on tullut mietittyä uusia pentusuunnitelmia, tai oikeastaan ajankohtia, yhdistelmäthän nyt on jo ollut tiedossa kauan ;)

Riippuen ihan miten kiimat neideillä menee, Elli astutettaisiin uudelleen syksyllä. Aikaisintaan ihan loppukesästä, mielellään syksyllä. Mutta jos taas jatkaa samaa rataa kuin viimeksi, on pakko astuttaa aikaisemmin. Ja isänä olisi aikomus olla Bob toistamiseen.

Hildalla ei onneksi ole vielä kiimat alkanut, on nyt reilu 5kk ja toivottavasti ei ihan vielä alkaisikaan. Jos juoksutahti on sama mitä Ellillä, niin se tullaan astuttamaan aikaisintaan kesäkuussa jolloin Hilda olisi suurinpiirtein vuoden vanha. Mutta jos vain mahdollista astutus tapahtuisi loppukesästä mieluiten. Ja isukkina toimisi tuo meitin Vito.

Tulevat nimet alkavat kaikki samalla kirjaimella per pentue, niinkuin tähänkin asti, mutta päätin että ei mennä aakkosjärjestyksessä vaan kirjaimia hujan hajan.
Ellin ja Bobin pentujen nimet tulevat alkamaan V-kirjaimella ja Hildan ja Viton R-kirjaimella.

Semmoisia olen tässä mietiskellyt. Mutta nämäkin on vielä suunnitteluasteella jotka toivottavasti toteutuvat, aina kuiteskaan ei tiedä mitä voi tapahtua ja suunnitelmat muuttua :)

0 kommenttia: