BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

1.1.2008

Uusi vuosi

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Haluan kiittää kaikkia ketkä olivat viime vuonna meidän apuna tässä kasvatuksen aloittamisessa. Ja näyttelyseurasta kaikille tutuille, tänä vuonna taas näemme ehkä aina silloin tällöin :)

Ja erityisesti kiitos Annelle ja Kristerille, kissala FlyAway, kaikesta avusta! Tänä vuonna taas jatketaan, ei me niitä sukupuolia seuraavaksikaan oikein katota ;) Ja eipä olisi ilman heitä meillä ihania kissoja ja kahta hienoa pentuetta.
Samoin kiitän Maaikea Hildasta ja siitä että myös Bob on meillä. Ilman Maaikea olisi varmaan kolli jäänyt löytymättä. Ja tietty Jordieta ja Jokea siitä että sain Bobin. Ja heidän suuresta avusta myös vaikka onkin välimatkaa toista tuhatta kilometriä.

Niin se vuosi taas vaihtui ja kun piti kirjoittaa vanhempaan kissalan blogiin, kävi niin hassusti että enpäs sitten millään muistanut käyttäjätunnusta niin en päässyt sinne edes sisään... Joten päätin sitten tänne aloittaa uuden blogin, ovat sitten kaikki saman tunnuksen alla, ei tarvitse 'murehtia' sitä sitten ;)

Meillä pennut jo kolme viikkoa ja vilinää on makkarissa missä nämä riiviöt asustelevat. Mutta pennuista enemmän niiden omassa blogissa.

0 kommenttia: