BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

22.5.2008

Kastraattikerho kokoontuu

Juu näin on. Eli meillä on seitsemän kastraattia ja yksi leikkaamaton. Monen asian lopputuloksena päädyin leikkauttamaan Ellin ja Viton. Bob kastroitiin ihan stressin takia, se on lähiaikoina laihtunut ja näin parhaimmaksi että se pääsee palloistansa myös. Pikku pojat kastroitiin myös, ettei satu mitään vahinkoja kun ovat kohta jo puolivuotiaita riiviöitä.

Olen myös päätynyt siihen että Vitolle ja Bobille etsitään uusi koti, päätös ei ollut mitenkään helppo ja asiaa olen pohdiskellut paljon tässä lähiaikoina.

Vito (Ice-Olive's Absolut Miracle)
on oma kasvattini ensimmäisestä pentueesta, väriltään suklaasavu-valkea van itämainen lyhytkarva (OSH bs 01), Vito on syntynyt 15.4.2007 eli on nyt reilun vuoden vanha.
Tällä hetkellä herralla on vielä kollittelu mielessä, merkkailu ei ole vielä laantunut mutta toivon että se jää pikkuhiljaa pois. Ennen kollittelun aloittamista Vito tykkäsi olla sylissä ja nukkua sängyssä peiton alla. Jos vain samalla tavalla käy kuin Kaapon kanssa niin hetken päästä Vito on oma löllykkä itsensä ja nuorempana Vito-herra oli muutenkin kuin Kaapo, ja Kaapo on oikea mammanpoika :)

Bob (Bachelor Bob Luna Queen)
on Hollannin tuontimme, väriltään musta-valkea bicolour itämainen lyhytkarva (OSH n 03). Bob on syntynyt 26.8.2006 eli tulee pian kaksi vuotta. Bob tykkää olla olkapäällä ja matkustaisi vaikka kuinka kauan siellä, sylissä viihtyy ja tykkää myös nukkua sängyssä.

Kummatkin ovat tosi mukavia luonteeltaan. Pojat ovat eläneet yhdessä pitkään, joten he hakevat kotia johon saisivat muuttaa yhdessä. Kissoja ei välttämättä tarvitse olla ennestään, mutta se ei haittaa kunhan ei ole kuin maksimissaan kaksi kissaa. Näyttelyissä ei ole pakko heidän kanssa käydä, Bob ei edes tykkää joten en haluakaan että sitä raahattaisiin paikkaan missä stressaa. Viton kanssa voi käydä, se osaa ottaa näyttelyt ihan lunkisti mutta ei ole pakko. Vito on ilmoitettu 2.8. Surokin näyttelyyn Helsinkiin.

Eli jos sinulla on tarjota kahdelle ihanalle poitsulle pysyvä, hyvä ja rakas koti josta kuulen tulevaisuudessakin kuulumisia - ota rohkeasti yhteyttä!
Raha ei ole tärkein, vaan se että pääsevät samaan hyvään kotiin.


Myös pikkupojat Batman ja Zorro ovat edelleen vailla omaa kotiansa!
Eli 11.12.2007 syntyneestä pentueesta omaa kotiansa etsivät edelleen

Zorro (Ice-Olive's LemmenLoitsu)
musta itämainen lyhytkarva OSH n
Zorro on isänsä (Bob on pentueen isä) luonteinen, eli tykkää olla todella paljon sylissä (saa välillä tajuttomia hellyyskohtauksia - puskee ja kehrää sylissä mielettömästi!) ja roikkua olkapäällä. Muutaman vuoden päästä Zorro osaa varmasti paljon erilaisia ruokia, koska tykkää tiirailla olkapäältä miten kokataan ;)
Batman (Ice-Olive's LumottuLaulu)
musta-valkea bicolour itämainen lyhytkarva OSH n 03
Batman ei ole ihan niin sylikissa kuin veljensä, mutta tulee kyllä välillä kiehnaamaan syliin. Batman on hiukan ilkikurinen, se voi näykkäistä kun on sylissä sitä rapsuttelee - mutta se on ihan sellainen hellyyspurasu :)
Pikkupojat muuttaisivat mieluusti yhteiseen kotiin, mutta se ei ole välttämätöntä. Ainoaksi kissaksi en heitä myy. Kummatkin on rokotettu, madotettu, mikrosirutettu ja kastroitu (21.5).
Näyttely'pakkoa' ei ole, mutta Batmanin kanssa voisi silloin tällöin käydä. Zorro ei oikein ekasta näyttelystä pitänyt, mutta sen kanssa voi käydä kokeilemassa hiukan vanhempana uudestaan.
Jos haluat nämä suloiset pojut sulostuttamaan kotiasi, ota rohkeasti yhteyttä :)
Lisätietoja ja kuvia löytyy kotisivujeni pennut-sivulta - http://www.iceolives.net/pennut.htm

0 kommenttia: