BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

18.5.2008

Tampereella eilen

Oltiin taas pienen tauon (about 2kk) käymässä näyttelyssä. Tampereelle aamulla suuntasimme auton nokan, auton takapenkki täynnä boxeja ja takaluukku melko täynnä näyttelykamaa. Mukana siis viisi kissaa, Elli - Hilda- Vito- Batman ja Zorro. Ajomatka meni ihan hyvä, mitä nyt oli kuoro takapenkillä mutta se on ihan tuttua, lähinnä 'pelotti' jos Vito keksii alkaa merkkailemaan siellä boxissa. Mutta onneksi ei ;)
Eläinlääkärin tarkistuksessa alkoi jo kissojen 'sähläys', Zorro ja Vito laittoi hienosti hanttiin oikein kunnolla lääkärin tarkistusta, muutkin laittoi mutta nämä olivat oikein vastarannan kiiskei.
No kissat tarkistettiin ja hetken päästä saatiin ne häkkeihinkin. Kaikki kolme häkkiä oli meidän onneksi vierekkäin. Kissatkin rauhoittui hiukan kun pääsivät boxeista pois. Vito otti kaikkeist lunkisti, ei mitään jännittämistä enää häkissä. Pikkupojat olivat ihmeissään mihin joutusivat ja Elli myös. Elli on ollut viimeksi näyttelyssä vuosi sitten heinäkuussa joten sillä on hiukan aikaa siitä.

Heti aamusta käytiin Viton ja Batmanin kanssa värintarkistuksessa. Batman kävi tosin turhaan, tiesin se ihan itsekin mutta en ollut muistanut sitä peruuttaa siitä... Eli musta-valkea poika pysyi musta-valkeana edelleen. Vito taas vaihtui savuksi, eli se on nyt suklaasavu-valkea van.

Sitten oli jonkin aikaa odottelua ennenkuin nelosien arvostelut alkoi. Meillä oli kissat kahdella eri tuomarilla, Zorro-Hilda-Batman olivat Michael Edströmillä ja Vito- Elli Martin Kabinalla. Zorro pääsi ekaksi tuomarille, ja se oli kyllä sitten pieni show siinä... Herra ei suostunut pysymään siinä pöydällä yhtään vaan oli sitten suurimman osan arvostelusta mun sylissä...
Vito meni seuraavaksi, ja meinasi tuomari jättää sen sitten ilman sertiä koska sillä on liian vähän väriä. Ja totesipa siinä että korkeemmissa luokissa voi tulla ongelmia saada sertit... Saas nähdä pitääkö kutinsa hänen sanansa... Vito kuitenkin käyttäytyi todella hyvin pöydällä, kehräsi ja kiehnasi ja tutki kauheasti mitä pöydältä löytyi.
Siinä oli sitten yksi kissa Viton ja Ellin välissä. Elli kävi samaan aikaan kuin Hilda oli toisella tuomarilla, Erkko hoiti Hildan arvostelun. Eipä se Ellistä kauheasti mitään sanonut, kehui sen kuviota että musta menee hienosti symmetrisesti kummallakin puolella. Hildalla oli samat mitä ennenkin, tosin nyt ei sanonut että Hildalla on pyöreät silmät vaan mantelin muotoiset. Erkko kävi myös Batmanin kanssa arvostelussa, Batman oli käyttäytynyt huomattavasti paremmin kuin veljensä. Mä olin sillä välillä toisen tuomarin Tp-valintoja katsomassa. Vito ja Elli ei kumpikaan mennyt tp-valintoihin. Tuomari ei valinnut ollenkaan leikkaamatonta urosta, toinen vissiin ei ollut paikalla ja eikä se voinut Vitoa valita kun just ja just sertin sille antoi, vaikka se tykkäsi siitä muuten. Elli ei olisi edes pärjännyt siinä hienojen naaraiden joukossa, joten ihan hyvä ettei tarvinnut sitä kuljettaa sinne. Pikku-Taika joka oli myös paikalla omistajiensa Leenan ja Jarin kanssa, pääsi käymään tp-valinnoissa.
Hetken päästä Michael aloitti valinnat, ja tuntui jotenkin tyhmältä että se kutsui kaikki paikalle. Kiitos Jaanalle että veit Hildan häkkiin kun me käytiin kuulemassa pikkupoikien kanssa että niillä on pystyt ja pienet korvat ;) Olisi kyllä voinut vähän katsoa kutsuuko kaikki, varsinkin kun Zorro oli edelleen pieni tuhatjalkainen. Batman pysyi jopa hetken venytyksessä ja käyttäytyi hienosti.

Elli oli ainut siitosnaaras omassa kategoriassa, joten se oli siinä ainakin ykkönen :) Kiitos Anne kun kävit hakemassa Ellin palkinnon kun me liipustettiin pihalla!

Nyt vain on allekirjoittaneella nenä ja kurkku tukossa, hallissa oli ilmastointi niin kovalla, ainakin siellä missä meidän häkit oli, että melkein housut pyöri jalassa.

Kesäkuun alussa Hyvinkäälle, tällä kertaa kahden kissan kanssa. Saa hiukan rauhallisemmin olla ja mennä ;)

0 kommenttia: