BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

13.4.2009

6 viikkoa

Mini-kengurut jotka muuntautuvat aina välillä mini.-hyeeniksi täyttivät eilen kuusi viikkoa. Kiitokseksi siitä joku tai siis jotkut olivat käyneet pissalla tyynyn takana/alla, aamulla kiva yllätys kun toinen tyyny märkä ja kun nosti niitä niin sieltä löytyi kaksi muuta pissalänttiä lisää.... Pissapaikan löytymisessä ei loppuen lopuksi ole kauheesti ongelmia ollut, muutaman kerran olen joutunut pissat laatikon vierestä siivoomaan ja sitten tämä. No toivottavasti ei kauhean useasti toistu ja onneksi mini-kenguruitten pissi ei pahemmiten haise. Ja pissan pesuaine siirtyi jo jonkin aikaa sitten niiden puolelle kun Moukka lopetti merkkailemisen ja sitä ei kollipuolella tarvittu.
Äsken nukkuivat tyytyväisenä kasassa mun peiton päällä. Kuvia ei nyt ole laittaa, mutta niitä olikin jo aikaisemmin reilusti. Laitan taas kun saan aikaiseksi niitä kuvailla.

Kaikilla on painot noussut hyvin, osa on yli 600g ja loputkin lähentelee sitä. Ruoka maistuu superhyvin, ja syövät kyllä ihan mitä tahansa niille antaa että nirsoja eivät ole. Ainakaan vielä ;D Tosin koitankin niitä monipuolisesti ruokkia ettei tulisikaan, mutta mistäs sen tietää.

Näyttelysuunnitelmat pentujen osalta muuttui, ajatushan oli ilmottaa osa Eryyn mutta rokotukset menee liian tiukille, niinpä päätin olla ilmottamatta niitä sinne. Paikalle kyllä ollaan tulossa, Venla ja Kaapo olisi tarkoitus sinne ilmottaa. Ehkäpä jos sitten Surokkiin elokuun alussa saisi sitten niitä näytille. Sinne saisin Hiltulinkin, Eryn näyttelyyn se ei olisi ollut luultavamminkaan näyttelykunnossa. Se on tosi laihassa kunnossa, onneksi on vähentänyt imettämistä ja maito on vähentynyt selkeästi jos mamma-kattikin alkaisi saamaan massaa takaisin. Olisi ihan kiva joskus saada kasvattajaluokka.

1 kommenttia:

minna kirjoitti...

Jopas ovat nämäkin pikkuset jo kovasti kasvanut :)