BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

10.6.2009

Rokotuksilla käyty

Ekat rokotteet tuikattu ja pennut käyttäytyivät hyvin. Paremmin kuin tuo Yade-maatuska joka kävi myös hakemassa piikin. Kuolaa kuolan perään, ja kun yritin ottaa sitä boksista (joo ei ole helppo tapaus) niin sitten päätettiin että karvapallojen on aika tulla ulos just silloin. Puntarin kautta pöydälle, painoa löytyi sellaiset vaivaiset 8,7kg. Ja boksiin mennessä niin eikös laitettu hanttiin ja anaalit tyhjäksi... Tämä kissa ei jostain syystä matkustele pahemmitenkaan missään ;)
Pennuista Punkkari vain kehräsi pöydällä sen mielestä löytyi kaikkea mielenkiintoista, muita pelotti hiukan enemmän. Pokeri on mennyt ohi Punkkarin ja painoa siltä löytyi 1,9kg, Punkkari ja Poppari 1,8kg ja muut perässä.
Kolmen viikon päästä tasan käydään tehosteella ja sirutuksella ja sitten melkein kaikki ovat luovutuskunnossa. Kun vain koteja alkaisi löytymään ;D Niin mielelläni kuin pitäisinkin kaikki kotona mutta se ei vain ole mahdollista ja pakko sanottava että meno saisi hiukan rauhottua ;D On nimittäin sellaista vilinää että oksat pois.

0 kommenttia: