BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

16.10.2009

Karvaisia juttuja, Lumikki ja lauma muutoksia

Apuva, mikä karvaolio tänne lyhytkarvaisten blogiin on eksynyt??? Kas kas se on Nafti-norjalainen joka nukkuu hassussa asennossa että oli pakko otettava kuva. Nafti oli mun unikaveri viikko takaperin kun olin yötä Leenan ja Jarin luona.

Ja mikäs tämä on, se on myös karvaolio. Hiukan riekkuvampi mitä tuo ylempi ettei siitä saanut edes kunnon kuvaa. Eli Verna-coonihan se siinä.
Ja tottakai siellä myös Taikan (Ice-Olive's LempeäTaika OSH ns 03) tapasin ja se majailikin vauvamasunsa kanssa mun sylissä siinä leffaa katsellessa. Yhtään onnistunutta kuvaa en siitä sitten saanut.
Syy miksi majailin perjantain Hyvinkäällä oli Kirkkonummen näyttely. Kissoja ei ollut mukana (outoa olla niin, ja taisi muutkin ihmetellä että ei ole kissoja mukana ollenkaan ;)) vaan olin siellä auttamassa Johannaa ja Lassea heidän ekassa näyttelyssä. Mukana heitillä oli neiti Lumikki (Ice-Olive's Butterfly Babe SIA c 21) ja Lumikin kaveri pikkuruinen tytsi Svea. Lumikki sai hyvän arvostelun, tuomarina Sara Ojaniemi, ainut mistä sai mainintaa oli korvista, mutta Sara tykkäsi kovasti neidin kokonaisuudesta.
En nyt kauheasti jaarittele kun koitan pikaisesti kirjoittaa kun kone temppuilee.. Tässä vielä näyttelystä pari kuvaa. Eka mun ottama ja alemman on ottanut Pekka Savolainen.
Ja vielä hiukan siitä laumamuutoksesta. Näillä näkymin ensi viikon lauantaina lauma pienenee kolmella kissalla ja 'lisääntyy' yhdellä.
Bob & Vito muuttavat uuteen kotiin Helsinkiin ja samalla reissulla lähtee Punkkari Espooseen.
Ja siitä 'lisääntyvästä',
Käytännössä mulle ei siis uutta kissaa tule, mutta lauma muuttuu siinä mielessä että Piksu ei ole enää myynnissä. Se leikataan lähiaikoina ja se tulee muuttamaan alakertaan Yaden ja Spiderin seuraneidiksi. Sen silmä ei lopeta vuotamista ja Piksun lääkärin kanssa tultiin siihen tulokseen että nyt ei mitään tippoja ym enää vaan sterilisaatio (kiimoja melko usein, ja mulla pelko että tekee Pattyt) ja annetaan kissan kasvaa ja katsotaan miten käy. Se on niin paljon ollut lääkkeillä nyt että sillä alkaa olemaan vastustuskyky lääkkeitä kohtaan ja silloin niistä ei ole mitään hyötyä. Jos tästä ongelmasta joskus päästään eroon niin sitten mietin etsinkö sille aikuisena uuden kodon, mutta se nähdään sitten joskus hamassa tulevassa. Ainut stressi sille nyt on se leikkaus, muuten saa elää kotikissan eloa.
Kotisivut päivitän Piksun osalta jossain vaiheessa.
Pattyn haava on parantunut hyvin ja se etsii kotia edelleen.
Venla on nyt lopettanut kiimansa ja seuraavaa odotellessa - sitten on aika vierailun sulhon luona.
Sunnuntaina mut löytää Sammatista Bajavan esittelynäyttelystä kera Kaapon ja Venlan sekä myyntipöytä on mukana.
Myös ilmottautumiset Turkuun sain laitettua ja sinne on lähdössä Kaapo ja Hilda, en sitten ilmoittanut Pattya sinne vaikka ensin meinasinkin.
Piti mun sitten laittaa tähän vauvakuviakin mutta enpäs muistanut joten laitan niitä seuraavaan viestiin lähipäivinä.

2 kommenttia:

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Tuo on kiva kuva tuosta simsetistä!

Unknown kirjoitti...

Hi...


SEO Services