BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

24.10.2009

Punker has left the building

Ja lähti Espooseen. Juuri näin, mun super kehruukone 'pikkupoika' muutti Pian, Jannen, Mean ja kahden kotikissaherran luokse Espooseen. Ikävä tulee, ja niin taisi tulla pojullekin - toivottavasti ei enään odota mua eteisessä, mutta kyllä kait se hellittää pikku hiljaa. Punkkari meinas että hän ei ihan heti tutustu kotipoikiin, mutta maatiaiset ottivat mielestäni tosi hienosti Punkkarin vastaan. Toinen, punainen Juuso oli enemmän kiinnostuneempi Punkerosta kuin mustavalkoinen Nuutti, mutta Juusokin antoi Punkkarille silti tosi hienosti tilaa ja ei tyrkyttänyt itseään koko aikaa, vaan meni välillä pois torkkumaan raapimispuulle. Joten eiköhän se ala sujumaan siellä hienosti lähiaikoina. Punkkaria tullaan mitä suuremmalla todennäköisyydellä näkemään jossain vaiheessa pääkaupunkiseudun näyttelyissä.

Piksu kävi torstaina leikkauksessa ja on toipunut siitä hyvin. Hiukan oli silloin mökötystä ilmassa kun kävin hakemassa sen, äitini kävi viemässä päivällä, ja muhun päin ei edes vilkastukaan. Saatika sitten että olisi jotain sanonut mulle. Mutta nyt on jo unohtunut mökötykset ja Pikkelssin elämä ilman raskaita kiimoja alkakoot.

Venla ei pitänyt kiinni mun suunnitelmista - eli olisi aloittanut juoksunsa eilen että olisin saanut sen kollin luo samalla reissua. No, sittenpähän ajelen edestakaisin kodin ja Helsingin väliä. ´

Mun on pitänyt laittaa kuvia Spiderin toisista pennuista, mutta en ole saanut aikaiseksi. Ne siis syntyivät 1.10 tuohon lähimaastoon Nuutajärvelle Noituu's - kissalaan, sivuilta löydät kuvia vaaveista. Emona Black-Belle's Bettie Page, musta itämaisneiti. Kaikki pennut näyttäisivät olevan ruskeita, no yksi musta mutta kuviollisista ja naamiosta. Itse olen menossa tässä joku viikonloppu visiteeraamaan pikkuisia kun ei matkakaan ole pitkä.

Myös Lumikin omistajilla on kotisivut mutta jostain syystä en ole muistanut sitten linkkiä sivuille laittaa , eli täältä löydät ne - Wilycat's.

Ja jos sitten vielä yksi linkki, blogiluetteloon olen kyllä lisännyt tämän mutta laitetaan myös tännekin. Elikkä Lilarakettien blogi - sieltä löydät Pokerin ja Popparin toilailuista juttua.

Ja että ei ihan tylsäksi menisi, niin mainitaan että Ice-Olive's LempeäTaika joka asustelee Jalecatseilla on viimeisillään tiineenä ja vaaveja on odotettavissa ihan lähipäivinä. Joten 'lapsenlapsia' odotettavissa :)

0 kommenttia: