BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

25.7.2010

Ja sitten niitä pienempiä

Ensin isommat nyt pienemmät :)

Huomenna tulee pennuille 10 viikkoa elämää täyteen. Ja vauhdilla sitä viettävätkin. Kaikki ovat kasvaneet kivasti, HippiPippi (etsii edelleen kutsumanimeä, mulla on vähän ideat vähissä) ja Bond oli viime punnauksella jo reippahasti yli kilon ja loput tytsit tulee siellä hyvin perässä.
Mitään erikoista tässä ei ole nyt tapahtunut. Pennut saivat nyt ensimmäistä kertaa oikein lihanpaloja, ovat märkäruoan seassa kyllä lihaa syöneet lähinnä jauhelihan muodossa, ja hyvin teki kauppansa nekin. Alkoi vain itseä naurattaa kun ostan kissoille kalkkunaleikettä itse syön mitä sattuu --- tosin en kyllä syö kalkkunaa ja kanaakin harvoin niin mitäpä siinä ;)

Ekan rokotuksen piti olla huomenna mutta nämä sitten saivat valitettavasti pienen kesäflunssan ja olivat tuossa antibioottikuurilla niin rokotusta jouduttiin nyt siirtämään. Ajankohtaa ei ole vielä tiedossa koska rokotus toteutetaan, eläinlääkäri jää lomalle parin viikon päästä joten eka rokotus ainakin tähdätään ennen sitä tapahtuvaksi. Tehoste ja sirutus ym luultavammin menee sitten ell loman jälkeiseen aikaan. Eli luovutus siis siirtyy reilusti syyskuun puolelle jos koteja alkaa ilmestymään. Mutta eipä sillä kauheasti merkitystä koska kaikki pennut on vielä varattavissa, ja tämä on eka takapakki tän pentueen kanssa (jos ei syntymätapaa lasketa) niin olen ihan tyytyväinen *koputtaa puuta* varmuuden vuoksi.

Sitten niitä kuvia ja kunnon pläjäys tuleekin :) Ei mitään kauhean hyviä, kauhean vaikeita kuvattavia varsinkin jos haluais että olisivat yksin siinä kuvassa... Tai sitten ne nukkuu ja kuvat on ihan tylsiä :D

Hate 2 B Nice ihanien vihreiden silmiensä kanssa.
Kummallakin itämaisista on hyvät vihreät silmät, samoin naamiolla hyvät siniset - mikä tosin näkyy tosi harvasta kuvasta kun salama tekee niistä punaiset. Etsii lähinnä lemmikki/näyttelykastraatti kotia, mutta miksei myös kasvatukseenkin.


KarmaKiller, Tytti Venlantytär ei voi erehtyä kuka on emo :D Täytyy sitä aina välillä tulla emonsa kopioita pentueeseen, tässä nyt Tytti ja Ellillä oli L-pentueen Taika (joka on tavoiltaankin Elli-kopio). Lemmikki/näyttely/kasvatus.

Razorblade Kiss, täplätyttö joka on taas lähes kopio sedästään eli Pokerista :D Tosin sukupuoli on eri ;) Hyvät täplät koko kropassa ja pentueen paras profiili. Tykkää olla kauheasti vieressä.
Lemmikki/näyttely/kasvatus


SuperBlond, Bondinakin tunnettu hulivili poika joka hiukan kyllä jää siskojensa jalkoihin.. Hyvin kollimainen, huomaa heti että se on poika rakenteeltaan. Bond etsii lemmikki/näyttelykastraatti kotia. Hassua mun mielestä on että poika on pentueen tyypittömin vaikka kollit on yleensä tyypikkäämpiä kuin tytöt.

Ja tämä, TriggerHippie. Miks mä päätin pahimman näistä pitää kotona :D Pahin purija ja mun kiusaaja, sekä muiden.. Väri ei oo muuttunut miksikään, muuta kuin että häntä on paljastanut sen tabbyksi, niin raitaa niin raitaa löytyy. Edelleenkään en erota sen kropan värejä eli missä menee valkoista ja missä naamioväriä, ainoat paikat on päässä korvat ja nenä ja nenänvarsi. Parissa anturassa on väriä, muuten ovat vaaleanpunaiset. Mut kait se sitten joskus selviää, sen rekkarit menee jossain vaiheessa vaihtoon koska olen sen solidiksi rekannut mutta luulen että odottelen tässä vielä josko se valkoinen alkaisi näkymään. Luulisin että on 03  mutta katsotaan kun ei kiire ole, ekaan arvostelunäyttelyyn on vielä aikaa, Ery-Sydin näyttelyyn lokakuussa jos pääsis sen kanssa.

Oona ja Bond

1 kommenttia:

saila kirjoitti...

Ihanat pennut ja hauska tuo viimeinen kuva :D Kuin olisi kuvasarja saman kissan liikkeestä, vaikka eri tyypit siinä ovatkin sujahtamassa!