BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

5.7.2010

No niin

Nyt on kotisivut päivitetty (joka elää hiljaiseloa välillä yhtälailla kuin tämä blogikin) niin tännekin sitten jotain. Edellisessä postauksessa oli linkki pentujen 7 viikkoiskuviin. Linkillä on helpompi laittaa, kun en tykkää enkä tule edelleen toimeen tän bloggerin kuvasysteemin kanssa. Yhden kuvan laitan, kaikki viis samassa.

Tänään siis tulee pennuille 7 viikkoa täyteen. Kyllä se aika menee nopeesti, isoja naperoita ovat jo. Painoissa Oona ( Hate 2 B Nice) on tällä hetkellä pienin - 7 vkos paino 708g, Tytti (KarmaKiller) 708g, Ronja (Razorblade Kiss) 730 ja isoimpana jölköttää porukan kolli Bond (SuperBond) 806g. Näilläkin nousuilla mitä viime viikosta painot on noussut niin ei mene kuin parisen viikkoa kun kilo menee rikki.
Vauhtia täältä ei lopu, silloin kun nämä eivät nuku niin meno on hurrrrjaaa. Varsinkin aamuisin tuntuu että makuuhuoneen lattialla ja sängyssä menee nopeennettu filmi, sellasta tahtia täällä mennään. Aikuiset, varsinkin Venla on helisemässä - ne kun ei usko enää sitä ollenkaan vaan tekevät mitä itse haluavat ;)
Mitään suuria luonne-eroja en ole näissä huomannut, jokaisella on toki omansa mutta ovat aika viipeltäjiä ja riiviöitä kaikki. Eli normaaleja kissanpentuja ;)  Rauhallisin on tällä hetkellä Tytti ja vilkkain Hippi.

Kiinteä ruoka maistuu todella hyvin, ja ollaan maisteltu vähän kaikenlaista sapuskaa. Ja kukaan ei pahemmitenkaan ole nirsoillut. Tällä viikolla olisi tarkoitus madottaa nämä ensimmäisen kerran.
Pennut pääsivät valloittamaan viime viikolla ihan koko asunnon. Rappusten kaiderakoihin tuli väsättyä hienot pahviviritykset (etteivät pääse tippumaan..) ja nyt pääsevät siis myös alakertaan. Yläkerta on jo valloitettu ties kuinka kauan sitten jo. Rappusia opittiin mennä ylös alas tosi nopeesti ja nyt menevät rivakasti edestakaisin. Ja sänky on myös vallattu. Parveke on vielä ainut mihin en ole niitä päästänyt vapaasti kulkemaan, mutta eiköhän sinnekin pääse jo lähiaikoina kun alkavat olemaan jo sen verran isoja etteivät mahdu raoista läpi.

Varaustilanne on se että pennuista ei ole vielä kukaan löytänyt kotiaan. Tällä hetkellä kotiansa etsii Ronja, Oona ja Bond. Tytti ja Hippi on varattuina itselleni tällä hetkellä kummatkin. Mielessäni toivon että kaikki muille maille muuttavat löytäisivät näyttelyistä kiinnostuneet kodit koska haluaisin näitä nähdä näyttelyissä tulevaisuudessa :)
Eli jep, nyt olen päätynyt siihen että jompikumpi naamiotytöistä jää. Mutta kumpi se on niiiiiiiiiiiiiiin vaikeaa. Tytti on kuin kopio Venlasta, mä en löytänyt kuvia Venlasta suurinpiirtein tuon ikäisenä mistään (vaikka mielestäni olen johonkin ne tallentanut) mutta ne on mun silmissä kuin kaksi marjaa. Sitten Hippi, ainut bicolour toiveeni tulevaisuudelle tästä pentueesta. Itse en henk koht niin kauheasti sysseistä välitä, mutta jotain siinä on mistä tykkään. Valkoisen määrästä ei ole hajuakaan muuta kuin että sillä on valkoista ja sitäkään en tiedä onko se raitanassu vai ei. Lilanaamio bicolouriksi sen rekisteröisin joten katotaan sitä sitten miten alkaa väriä tuleen kroppaan. Huoh, sanon minä - ei ole helppoa ja oikein kahta en pysty pitämään.

Jep, siinä taas jotain. Koska mulla ei ole kotisivuilla minkään asteista pentuinfoa (kun en ole saanut aikaiseksi kirjoitettua) niin voisin tähän laittaa tuon kuvan jälkeen hiukan jotain.
Ja kuvassa vasemmalta oikealle: Oona, Ronja, Bond, Tytti ja Hippi.

Ja sitten ulkomaanlukijoillekin hieman jtn.. To my foreigncountry readers, I know there is some out there! U find link to kittens 7 week photos in last post (named pikaisesti) in here!


Pientä pentuinfoa:
- Ice-Olive's pennut muuttavat aikaisintaan 15 viikon ikäisinä uusiin koteihin.
- Pennut rokotetaan siinä 10 viikon ikäisenä ensimmäisen kerran ja tehoste siinä 13 viikon ikäisenä. Rokote jota käytän on Purevax RCP
- Pennut on madotettu pariin kolmeen kertaan ennen luovutusta, vaihtelevasti eri matolääkkeillä joskus axilur joskus flubenol riippuu vähän mitä sattuu olemaan.
- Jokainen pentu myös mikrosirutetaan, meni pentu sitten ihan kotikissaksi tai näyttelykissaksi
- Pennut on rekisteröity Suomen Kissaliittoon joka on Fifen alainen.
- Pentujen vanhemmat ovat FIV/FELV ja microsporum canis negatiivisia, sekä veriryhmä testattuja.
- Pennut saavat muuttaessaan mukaan rekisterikirjan, todistuksen mikrosirutuksesta, eläinlääkärin tekemän päälipuolisen tarkistustodistuksen, selviytymispakkauksen ym pientä.
- Lemmikki/näyttelykastraateiksi menevät pennut on leikattava 10 kuukauden ikään mennessä.
- Pennut elävät keskellä normaalia elämää, riippuen pennuista pääsevät olemaan muiden kissojen kanssa siinä 3-4 viikkoisesta ensin pienemmällä reviirillä ja kun osaavat liikkua tarpeeksi hyvin pääsevät valloittamaan muut asuintilat siinä 4-5 viikkoisista.

0 kommenttia: