BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

12.1.2012

10 viikkoa meni

Tiistaina pennut täytti 10viikkoa. Ne vaan kasvavat ja vauhti kasvaa myös sen myötä. Ja sen myötä myös tapaturmariski kasvaa, niin on käynyt ja sen vuoksi Tatu jää kotiin hiukan kauemmaksi ajaksi. Se on telonut hampaansa jossain, ja toisen puolen kulmurit ovat vinksinvonksin. Alakulmuri ei niin pahasti, mutta yläkulmuri on vääntynyt tosi pahasta sisälle päin. Tiistaina käytiin näyttämässä herran hampaita eläinlääkärillä, ja siihen tulokseen tultiin että nyt ei tehdä mitään vaan katsotaan. Jos ylähammas ei ala ärsyttämään alaientä niin se annetaan olla ja kun pysyvä hammas alkaa tuleen esiin niin sitten aletaan katsoon pitääkö se poistaa jos pysyvä seuraa sitä. Huonolla tuurilla Tatulle voi jäädä vähän vinksinvonksin etukulmuri, mutta katsotaan. Tästä johtuen en nyt pistä herraa myyntiin ollenkaan vielä, vaan katsotaan mitä tuleman tuo koska tästä voi seurata isompikin operaatio. Menoa ei hiljennä ollenkaan vinot hampaat ja ruokakin maistuu ihan samanlailla kuin ennenkin eli ne ei onneksi häiritse sitä.
Muut porskuttavat kanssa vauhdikkaasti. Wallu muuttaa näillä näkymin kuukauden päästä uuteen kotiin ja Ronjan muuton ajankohta ei ole vielä tiedossa.
Tehosterokote annetaan 27.1 jolloin saavat myös sirut niskaansa.
Eipä sitä mitään ihmeellistä täällä muuten ole sitten tapahtunut. Pistetään lopuksi muutama kuva, oli hankala kuvat noita kun ne joko nukkuu = tulee tylsiä kuvia, tai sitten syövät = edelleen tylsiä kuvia :D tai sitten ne menee niin kovaa että eivät pysy kunnolla paikallaan.













0 kommenttia: