BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

21.7.2008

Niitä näitä

Olen tuossa keräillyt hiukan kuvia netissä sijaitsevaan kuva-albumiini. Tulen tuonne lisäilemään enempi kuvia aina kun niitä ottelen, kun tuonne picasaan on helppo siirtää kun on koneella picasa-ohjelma ja kotisivuille laittaminen on huomattavasti työläämpi... Varsinkin kun tämä kotioleskelu tavallaan loppuu syksyllä niin pääsen hiukan 'helpommalla' kun lisäilen webbialbumiin kuvat. Pennuista tietty laittelen kotisivuille joitain kuvia. Sit kun niitä taas joskus on...
Kummastakin pentueesta laitoin joitain kuvia, ovat kyllä samoja mitä kotisivuillakin on. Lisäksi tein sinne kansion viime lokakuun reissulta Bratislavaan WW-näyttelyyn johon matkasimme matkailuautolla. Maisemakuvia lähinnä, ja sijainneista ei ole hajuakaan.. Ja laatu ei ole paras mahdollinen kun ne on suurimmaksi osaksi kuvattu matkalla ikkunan läpi.
Ja löysin sieltä myös yhden tyytyväisen matkustajan kuvan ;) Kaapo matkustaa. Ja tiedoksi ihan että auto ei ole liikenteessä kuvaushetkellä :)

Kaapo kyllä olisi mieluusti matkustanutkin näin ja sylissä kaikkeist paras olisi ollut sen mielestä, mutta turvallisuus syistä herra sai ajojen aikana asustaa kerrossängyn yläpedissä kevythäkissänsä Ilmarin vierustoverina. Olisiko se ollut pari-kolme kertaa ajon aikana valjaissa kun alkoi riehumaan liikaa, niin saatiin herra tyytyväiseksi.

Kävin tänään jenkkipoikien kanssa eläinlääkärillä. Lähinnä tehosterokote ottamassa, kun ei niillä ollut kuin yksi rokote vasta. In-nasal 'rokotteilla' rokotettu aikasemmin ja ne kun voi itse laittaa niin herrat oli rokotettu ennen tänne tuloa 'oikealla' rokotteella ja nyt oli aika käydä ottamassa sitten tehoste. Samalla sitten kirjoitettiin napa-ja palli todistus kummallekin. Pojat ovat kotiutuneet melko hyvin, ovat vielä kotikaranteenissa josta pääsevät pois varmaankin tämän viikon aikana. Saavat sitten muuttaa yläkertaan ensin kahdestaan ja totutella siellä olemaan ja kun ovat sinne kotiutuneet niin Yade-maatuska muuttaa sinne niiden kanssa.
Tosin eivät siellä kauaa jouda asumaan kun tulee muutto. Meille kaikille siis tulee, pojat eivät yksinään muuttele. Nimittäin muutetaan 13kilsan päähän muutaman kuukauden sisällä. Taitaa olla 'kiertolaisverta' suonissa kun ei missään pysytä kauaa... Tosin uudesta paikasta ei nyt olisi tarkoitus ihan heti muuttaa pois, ajatus olisi oikein siellä pysyä pitempään.

Poitsut on tulevaisuudessa = kun saan testit niiltä otettua ;) ja srk:n nummeron ovat saaneet, käytettävissä kasvatukseen jonkin verran kauneille, testatuille, hyväkäytöksisille- ja sukuisille ladyille. Livenä ne voi nähdä Rurokin näyttelyssä lauantaina 23.8 (toivottavasti päivä meni oikein).
Kummatkin mukavia luonteeltaan, Moe enemmän joka paikan höylä ja perässä juoksija, Spider on jonkin verran varautuneempi ja sillä kestää tutustua kauemmin mutta tutustuttuaan se on myös 'iilimato', ja uskoisin että reipasluonteisen naaraan kanssa voi tulla hyvinkin reippaita viipeltäjiä. Se nähdään viimeistään kun Hildan ja Spiderin pennut joskus tulevaisuudessa syntyvät, Hilda ainakin on yliaktiivinen ja peloton.
Mutta siihen on vielä aikaa joskus ens vuoden alkupuolella. Hildalla on nyt jokin tauko menossa juoksujen kanssa, se ei ole pariin kuukauteen juossut kertaakaan. Aivan uskomatonta, Elli leikkaamattomana juoksi koko ajan niin siihen tottui että pylly pystyssä juostaan ympäri kämppää. Mutta mua ei haittaa saa kasvaa aikuiseksi rauhassa mitä se tosin ei ole, alkuun luulin/pelkäsin että Vito on paukauttanut (4vkoa kastroinnin jälkeen kun pääsivät yhteen) Hildan paksuksi mutta onneksi ei koska neito on pysynyt nättinä solakkana ilman mitään merkkejä pennuista. Se tästä olisi vielä puuttunutkin, mutta onneksi oma 'vainoharhaisuus' on pahempi kuin todellisuus ;)).

Pikku Lepakkomies eli Batman on edelleen kotosalla ja kovasti kotia sille edelleen haikailisin. Koti joka viitsisi käydä näyttelyissä silloin tällöin olisi kiva, mutta en kuitenkaan pakota jos löytyy mukava koti jota ei kiinnosta näyttelyt. Batman on ihana joka paikan höylä, pikkupossu joka maistelee kaikkea ruokaa mitä pöydältä vaan löytää---saa olla varovainen varastaa yhdessä Viton kanssa kinkut voikkarilta jos vartioimatta jättää. Batman nukkuu yöt, kera muiden, useasti sängyssä ja muutenkin se tykkää oleilla vieressä tai sylissä. Mielipide Batmanillä on melkein joka asiaan jos lähistöllä on, mutta herran ääni ei ole mikään ihmeellisen kova. Peritty isiltä, pieni sievä näääää. Muutenkin Batman on kyllä ihan kuin Bob, samanlaisia elkeitä, liikkeitä ja äännähdyksiä. Tosin Ellin puolelta on pieni 'ilkikurisuus' (tarkoitan tuota hyvällä ;)) tullut, koska Bob ei omaa sellaisia taas yhtään.

Tässä vielä tänään otettu kuva Lepakkomiehestä, Ja sitten lopetan tän kirjoittelun tältä päivältä...on jo ihan tarpeeksi löpinöitä..

0 kommenttia: