BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

28.7.2008

Hevostelua ja muuta

Käytiin eilen kyläilemässä pitkästä aikaa FlyAway-kissalassa Annen ja Kristerin luona.
Annella ja Kristerillähän on myös kissojen lisäksi kaksi suomenhevos-tammaa ja me käytiin hiukan maastoilemassa Annen kanssa. Ainakin 1,5 tunnin reissu tehtiin, varmaa aikaa ei tullut katsottua, ihan kävelyreissu tehtiin kun en ole taas ollut hevosen selässä vuoteen ja eilen mietiskelin niin kunnon maastossa en ole ollut 15vuoteen suurinpiirtein. Oikein metsässä köpöteltiin teiden lisäksi ja kivaa oli vaikka paarmoja riitti... Ja enpä mitään kiitämisiä edes kauheasti kaipaillut, tuo käyntiköpöttely oli oikein mukavaa ja rentouduttavaa ja sen verran lämminkin oli että ei kauheasti tehnyt mielikään mennä kovempaa. Tarttis koittaa hiukan useammin käydä kyläilemässä kun tuota matkaakaan ei ole kuin tunnin matka.

Tässä hieno ratsuni Elli, josta pidin todella paljon ja odotan kovasti että pääsen sitä kentälle kokeilemaan joskus. Kuunteleva tamma on. On sellainen heppa minkälaisen voisin itsellenikin hankkia. Koitin kyllä Erkolle ehdottaa että Annen huomaamatta otetaan se mukaan ;) Mutta ei se suostunut .... :(
Kuva on Annen ottama, meillä ei ollut taaskaan kameraa mukana.


Surokki lähenee uhkaavasti ja jollakin on edelleen tekemättä uudet verhot sinne meijän kissoille. Jos tänään saisi aikaiseksi vaikkapa kun tästä koneelta pääsen pois.
Mukaan meiltä sinne pitäisi lähteä Kaapo, Elli, Hilda, Vito ja Batman. Kaikki muut paitsi Hilda arvostelee Luigi Comorio ja Hildan arvostelee Eric Reijers. Paikalla on myös Taika, Batmanin sisko, ja Ellille pitäisi tulla siitosluokka. Peräti jo toinen tänä vuonna :)

Jenkkipojat Moe ja Spider muuttivat perjantaina karanteenihuoneesta yläkertaan ja ovat kotiutuneet sinne hyvin. Iltasin puolenyön aikaan ottavat kunnon spurtteja, siinä saa sohvalla varoa ettei ne juokse yli. Muita kissoja nyt ei siellä niiden kanssa ole, Yade ja Bob kävivät siellä mutta Spiderhan antoi niille turpaan... Annetaan niiden nyt olla keskenään ja kokeillaan uudestaan jossain vaiheessa.

Batman, Bob&Vito etsivät edelleen kotia.
Osaa olla kyllä superhiljaista, tai sitten meidän kissoissa on jotain vikana kun ei niistä tule edes kyselyjä ;)) No Vitosta ja Bobista on pari tullut mutta ovat olleet sellaisia että luulevat että ilmaiseksi olen niitä pois antamassa.
Että rohkeasti vain yhteyttä jos pojat kiinnostaa! Batmania haluaisin että sitä vietäisiin aina silloin tällöin näyttelyihin, samoin Vitoa. Bob on täysin koti-itämainen se ei viihdy ollenkaan näytelmissä-

Ja sitten kuvia :) Ekaksi kasa-kuvia..

Kuvasta löytyy Bob, Vito, Kaapo, Elli ja Batman. Hilda on alkanut Diivailemaan ja se nukkuu yleensä yksin takanpäällä pesässä. Ja sitä ei näy muiden kanssa pahemmitenkaan
Batman, Elli ja VitoElli, Kaapo ja Bob


Tässä taas kaikki muut paitsi Hilda..

Sitten yksittäiskuvia:
Kaapo
Yade
Spider
ja Moe

0 kommenttia: