BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

6.7.2008

Uusia kuvia

Pitkästä aikaa uusia kuvia meitin kateista. Tosin tällä kertaa on laikkuporukka edustettuna, joku päivä koitan ottaa noista maksamakkarista (eli meitin lilosta) kuvia.
Ensin lököillään..

Bob, Vito ja Elli

Elli, Vito ja Batman
Bob
Ja sitten syödään ja tällainen yhteiskuva on melko harvinainen
(sori huono kuvalaatu, on otettu kännykällä)
vasemmalta oikealle
Batman, Kaapo, Elli, Hilda, Vito ja Bob

Tuossa laitoin perjantaina Rurokkiin parit ilmot lauantaille menemään. Siitä ketä sinne lähtee niin lisää mitä luultavammin ensi viikon lopulla.

Surokkikin lähenee ja sinne meiltä lähtee taas kaikki näyttelykelposet, eli ne jää kotiin ketkä ei pidä näyttelyistä. Joten ollaan lauantaina 2.8 Kaapelitehtalla kera Kaapon, Ellin, Hildan, Viton ja Batmanin. Tuon jälkeen tulee varmaan tauko Kaapolla tauko kunnes saadaan aikaiseksi viedä se ulkomaille, mä en yhtään enää muista kuinka monta sertiä siltä puuttuu (tarvis varmaan laskea ;)) tuo elokuun Tallinnan reissu jätetään väliin ja katsotaan joko käydään Ruotsin puolella tai sitten Tallinnaan marraskuussa. Ruotsiin on siinä mielessä helppo mennä kun Turusta pääsee helposti sinne ja ei tarvi ajella pitkää matkaa päästäkseen laivalle. Tosin Tallinnassa on sitten taas kaikki muu halpaa niin en tiedä vielä mitä tehdä.
Vito ja Elli menevät ekaa kertaa kummatkin kastraattiluokkaan, saas vaan nähä onko Viton sertin saaminen yhtä hankalaa kuin avoimessa, kun sillä on kuulema liian vähän väriä...
Hilda hakee toista avoimen sertiä, ja vähän alkaa näyttämään siltä että omat suunnitelmat päässä ei toteudu eli oli tarkoitus se näyttelyttää IC:ksi ennen mammalomaa mutta voi olla että ensi vuonna kun mammaloma on ohi niin matkataan suoraan ulkomaille. Kuitenkin olisi tarkoitus se astuttaa tuossa loppusyksystä niin vielä on parit näytelmät johon olisi tarkoitus neidin kanssa mennä.
Batman menee nuorten luokkaan ekaa ja viimeistä kertaa luultavammin. Kun en ole sitä nyt mihinkään muualle, vielä ilmottanut niin. Pirokkiin olis mahdollisuus vielä nuorissa. Mutta katsotaan kun tässä on nyt kaikennäköistä että ketä sinne sitten lähtee ja ketä ei.

Batman etsii vielä edelleen omaa kotiansa, ja näyttelyistä kiinnostunut perhe olisi ihan kiva. Myös Bob ja Vito etsii uutta kotia vielä.
Tuossa olen miettinyt että yhtenä vaihtoehtona voisi olla että Batman ja Bob menisivät yhteiseen kotiin ja Vito jäisi toistaiseksi vielä kotiin ja sille myöhemmin koti jonkun seuraavan pentueen pennnun kanssa. Vitoa en voi antaa kotiin jossa on rauhallisia kissoja koska se on täys simputtaja ja on meidän maatiais-Yaden kimpussa vähän väliä.
Eli paras kaveri sille on itämainen tai muu aktiivinen rotu.
Mutta, eipä näytä kukaan ketään näistä kolmesta haluavan kotiinsa syliperunoita niin ne taitaa jäädä kotiin lämmittämään mua öisin... Eivät ymmärrä että mulla on jo peitto vaan tuppaavat ihan kylkeen kiinni, lähinnä Batman ja Vito ;)

0 kommenttia: