BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

8.12.2008

Finally!

Hilda ja Spider siirtyivät tuossa äskettäin hääsviittiin (= takkahuone) viettämään toivottavasti hedelmällistä häämatkaa. Hildalla oli eilen jo oireita kiiman alkuun, tänään tosin taas oli että alkaako vai eikö - mutta kyllä pepanderi nousee jo siihen malliin että alkanut on. Joten nyt vain toivon, ja todella paljon, että Hilda antaisi Spiderille muutakin kuin turpaan eli astumisia ei vielä ole ollut ;) Spiderin kanssa on hiukan ongelmana se kun se nyt sit aristelee tuota takkahuonetta, missä se ei ole ollut, niin sen täytyy ensin tutkia se ja tutustua.

Nyt vain peukut pystyyn että kauan odottamani pentue, ja meidän kolmas pentue, olisi vihdoin ja viimein pian aluillaan!

Ja sieltähän on sitten odotettavissa lilaa ja beigeä kuviolla tai ilman ja valkoisella tai ilman. Myös on mahdollisuus simskuihin ja seychelloiseihin. Ja tosiaan kahdelle pennulle olisi etsinnässä sijoituskodit, tytölle että pojalle (tosin täytyy odottaa että ne olisi aluillaankin ensin ;))

Pistetäänpäs sitten myös englanniks, kun en enää englanninkielistä blogia päivittele.

In English -
Hilda (Fearbhail's Wonderwall OSH c 22) and Spider (B-Jay Itsy Bitsy Spider OSH c 24 03) are finally together, and hopely my long waited litter, our third litter, is soon incipient! Hilda is spanking Spider but hopely they start doing something else also ;)) Pedigree is seeing in my sites. Possible colour of this hopely coming litter is Lilac and Fawn - with or without tabby - with or without white.

0 kommenttia: