BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

4.12.2008

Kuulumissii

Vatsapöpöt on jyrätty, Venlakin on jo pari päivää syönyt hyvällä ruokahalulla ja riekkuukin sitten sen mukaisesti ;) Tällä hetkellä ainakin näyttää siltä että muut ei sitä sitten saanut. No, kaksi kissaa jota pakkoruokkisin riittäisi mulle ihan vallan hyvin nyt tällä kertaa.

Moen silmä alkaa pikku hiljaa myös normalisoitumaan, hiukan tihrustaa sitä vielä mutta ei paljoa. Se on vallan rakastunut Hildaan. Meillä on poikien ja muiden välillä ovi jossa on puolet verkkoa ja alaosassa on levy, ja tuolla toisella puolella missä Hilda+muut on niin on puhelinpöytä oven vieressä ja Hilda (ja muutkin) siitä välillä kurkkivat poikien puolelle. Moe kun huomaa että Hilda kurkkii siitä niin se oikein ryntää ovelle ja roikkuu verkossa ja koittaa kiivetä - tosin alaosa ovesta on niin liukas että ei se mitään ylöspäin pääse. Eilen se sitten otti oikein kunnolla vauhtia ja hyppäs, huom. nämä kollit ei ole mitään notkeuden huippuja, kymmenen senttiä korkeammalle siihen verkkoon roikkumaan mitä se normaalisti pääsee. Siinä sitten roikkui, takajalat ei ylettynyt lattiaan, ja puski ja puski verkkoa kun ihana Hilda sähisi toisella puolella ;)
Siitä huolimatta vaikka Moe on Hildaan rakastunut, Hilda ei aloita juoksujansa.. Alkaa epätoivo häämöttää mielessä että saadaanko me koskaan sen kanssa pentuja tällä menolla. Se on käynyt kollien puolella, hyvin valvotusti ettei väärä kolli pääse vahingossa astumaan, mutta ei auta ei mitään merkkejä. Mä olen vienyt poikien yhden pesän toiselle puolelle, mutta ei sekään ole auttanut. Auttakaa mua, millä mä saan sen kiimaan, se on kohta taas kolme kuukautta pitänyt taukoa eikä mitään merkkejä ole että alottaisikaan... :( Riehuu vaan Venlan kanssa.....
Joku kiva ihminen voisi lähettää meille, tai siis Hildalle, vieraan kollin hajuja ;) kun omat ei auta alkamiseen. Tää on niin outoa, kun Ellin kanssa ei ollut tällaisia ongelmia - sen kanssa oli enemmänkin se että se juoksi liian usein. Ja nytkin se välillä huutelee niinkuin olisi kiima päällänsä...
Ens vuoden näyttelyitäkin olen hiukan miettinyt, en nyt paljoa mutta hiukan. Tammikuussa siis Lahteen kera Venlan ja Kaapo ja sitten meillä on varmastikin tauko taas. Ja maaliskuussa Turkuun ja ajatuksena myös lähteä katsastamaan CFA:n näyttelykin. Tässä jossain vaiheessa aion rekisteröidä Kaapo, Hildan (kuka toivottavasti on mammalomalla silloin..) ja Venlan CFA:n ettei tarvi noviisiluokkaan ilmottaa niitä. Ja ei ne maksut ihan päätähuimaa niin mieluummin näin.Mukaan sinne sitten tulevaisuudessa lähtee Kaapo, Venla ja ehkä myös Moe (sitä ei tarvi erikseen rekata sinne kun on jo). Kasvattajanimeä en ole ajattelut rekisteröidä sinne, tai on se kyllä käynyt mielessä, mutta tuskin näin teen.

Tässä hiukan uusia kuvia

Vito ja Venla = Bestikset

Meillä ei tiedetä miten istuutaan rivissä, ne oli huom. oli nätissä rivissä ennen kuin tuli kameran kanssa ja Hildakin oli siinä Viton vieressä.....Venla ja plyyssihiiri (suosittelen,on meillä saanut suuren suosion :))
Kaapo, Elli ja Vito
UFO-Moe ja Spider keksivät uuden käytön läppärin pussille

3 kommenttia:

Mirka V. kirjoitti...

Sä tarviit sinne juoksevan vieraan naaraan :D
Tää toimi meillä; Esme piti juoksuista taukoa 6kk = taloon tuli vieras naaras joka juoksi, meni viikko niin Esmekin päätti juosta!!

Anonyymi kirjoitti...

Hommaa kirkasvalolaite, se kuulemma auttaa. Meillä on täällä Cori joka juoksee jo neljättä viikkoa... tehdäänkö vaihtari ;)

Minna kirjoitti...

Mä en tiedä mahtaako tosta kirkasvalojutusta olla hyötyä, Hildahan piti koko kesän taukoa kun oli valoisin aika.. Täytyy katsoa raaskiiko sellaisen hankkia. Ja Elli koittaa kovin toimia 'varakiimatyttönä' se rääkyy välillä siihen malliin, eikä tunnu sekään aiheuttavan mitään. Se tosin ei ole vieras, mutta aikasemmin ne on juossu samaan aikaan. Äh, en tiiä - ei meille taida tulla pentuja vielä vähään aikaan ;))