BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

16.12.2008

Kiirusta pitää

Ei tosin joulun takia vaan omien työjuttujen. Eilen kävin rekisteröimässä toiminimen joten tässä on hoidettu kaikenmaailman asioita. Tuosta toiminnasta jossain vaiheessa enemmän kun se pääsee kunnolla alkuun, vuoden alusta kunhan olen yhden koneen käytön oppinut kunnolla, kun siihen liittyy elukatkin myös osittain. Ja kiirus vain yltyy kun tarvis kaikken näköisiä juttuja suunnitella, vaikka niitä onkin suunniteltu niin nyt toteuttaa. Kauheasti en ole toteuttanut mitään ennen kuin sain raha-asioista päätöksiä.

Kissat riekkuu ja rääkyy normaaliin tapaan. Hildalla jatkui juoksut tuossa vielä viikonlopun ylitse, lauantai-iltana erotin pariskunnan oltuaan kolme päivää yhdessä. Nyt vain kaikki peukut pystyyn että tärppäsi. Spiderista tuli kova jätkä palattuaan takaisin Moen ja Yaden luo, Moe on varmaan kokenut huomattavasti enemmän 'astumisia' kuin Hilda ;) Neito näytti kyllä pahanpuolensa ollessa Spideriin kanssa.

Pikku-Venla riehuu aamulla - päivällä - illalla - yöllä. Kaikkeist epämukavinta on kun se aamulla aamuruoan jälkeen, jonka Erkko antaa ennen lähtöänsä, päättää tulla häiriköimään mun unta tulemalla riehuun sänkyyn. Peiton alle, pois peiton alta. Juoksua peiton alla kera piikkitassujen jotka ottavat vauhtia mistäs muusta kuin minusta. Ja vaikka kuinka yritän kietoutua peiton sisään se kyllä löytää aina kolon mistä mönkii ja juokseminen jatkuu.. Välillä myös tapetaan peittoa kuin se olisi paha paha paha vihollinen. Saas nähdä kuinka kauan mun peittoparka kestää. Venla on saanut aikuisiin möhömahoihinkin (vaikka kyllä sillä itsellään on melkoinen masu myös - pikkuinen roikkureppu löytyy ja se oli jo ihan tullessa meille ;)) vauhtia reilusti. Välillä koko porukka painelee tuhatta ja sataa ympäri huushollia.

0 kommenttia: