BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

2.3.2009

Eka vuorokausi takana

Pennut ovat päivän vanhoja, kaikilla paitsi yhdellä nousi eilisillasta paino ja tämä kellä ei noussut on yksi suurimmista pennuista. Illalla annettiin hiukan lisämaitoa toiseksi pienimmälle ja pienimmälle koitettiin mutta se ei oikein onnistunut. Mutta oli saanut hyvin painoa siitä huolimatta. Vaikka onkin pienin niin kyllä näyttäisi olen suuri luonteeltaan - on kaikkeist kovaäänisin ja huoltotoimenpiteissä pitää pistää hanttiin oikein kunnolla. Illalla taas katsellaan miten ovat saaneet lisää painoa, ainakin kaikilla riittää voimia tapella urakalla tisukoista :D
Pennut ovat kaikki tosi kovaäänisiä. Hilda hoitaa vaavejaan hyvin, vaikka kakat on pahaa sen mielestä mutta nekin se kyllä pesee siitä huolimatta. Mamma ja pennut asustelevat sängyllä laatikossa, eipä onnistunut siirtäminen lattialle. Ja alusienkin vaihto ei oikein onnistu kun Hildan mielestä mitään ei saa muuttaa laatikossa. Sen verran sain laittaa toiselle puolelle laatikkoa puhdasta että sain pennut kuvattua. Siitä se ei välittänyt.

Tässä kuvia, ovat tosi huonolaatusia mutta parempia ei ole nyt tarjolla ;D
Pennut 'tottelevat' vielä nimiä eka -toka -kolmes jne. Eihän meillä edes ole keksittynä noin paljoa nimiäkään vielä, parille on mutta loppuja saisi varmaan alkaan miettimään pikkuhiljaa.
Sukupuolet,ja myöskin värit, on vielä hiukan alustavia, tosin tällä kertaa me emme niitä katsoneet vaan Carita ja Mika auttoivat asiassa joten ne voivat olla ihan oikein ;D

Ensin yhteiskuva aamulta

Lilatäplikäsvalkea tytsi
Lilanaamio siamilaispoika (oletan koska että on lilanaamio, koska kaikki itämaisetkin ovat liloja), joka voi kasvaessaan muuttua myös seychelloiseksi ja tabbynaamioksi myös.

Lilatäplikäs-valkea poitsu

Tämä myös lilatäplikäs-valkea poitsu

Lila-valkea tytteli
Lilatäplikäs pojutsu
Lilanaamio siamilainen tytsi, joka myös voi muuttua seychelloiseksi ja tabbynaamioksi.

1 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Aivan suloisia pikkunassuja ja -tassuja <3
Lilatäplikäs poika on mun suosikkini - ihan värin perusteella vain. Ihaneja vauveleita kaikki. :)