BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

18.3.2009

Kuulumisia ja yksi palloton lisää

Pennut kasvaa ja porskuttaa, pesässä alkaa olemaan oikea vipinä kun ovat keksineet kuinka kävellään. Ja jonkin asteista juoksuharjoituksiakin on näkynyt. Kovia tillittämään ovat pesästä, ja paria houkuttelee jo hiukan pesän ulkopuolinen elämäkin. Hilda tosin ei pidä tästä ideasta että ne kuljeskelee ympäri häkkiä, sen mielestä vauvojen pitää asua yhdessä nurkassa kaikki kasassa ;D
Pennuista Patti, eli Bad Barbie ja Pupu, Butterfly Babe, on kummatkin alustavasti varattu. Muut etsivät vielä kotiehdokkaita, ja joku bicolour pojista olisi kiva saada sijoitukseenkin yhden pentueen ajaksi.
Banskupoika taitaa tosiaan olla syssi, korvien väri vain tummuu ja korvalehtien päihin ei sitä väriä tunnu sitten ei millään tulevan ;) Ja nenu on edelleen väritön. Pupu taas mitä luultavammin on simsku.

Meillä kastraattikerho kasvoi tänään yhdellä kissalla. Moe-möykkä kävi eläinlääkäritädin luona vierailulla ja pallot painelivat nopsaan roskiksen puolelle. Mitta täyttyi, joka paikka kusessa ja merkkailu vain on yltynyt päivä päivältä, joten päätin sen leikkauttaa. Yhtään pentuetta ei Moelle tullut, mutta eipä siitä kyllä kiinnostuneitakaan ole tuntunut olevan......Omat suunnitelmat muuttui mutta on mulla tuo Spider tuossa vielä kera pallojensa.

Turun näyttelyn vahvaritkin tipahti tänään laatikkoon. Kaapolla lauantaina Albert Kurkowski ja Venlalla Martti Peltonen, sunnuntaina kummatkin arvostelee Raution Kristiina.
Rurokkiin tein muutoksia tuossa ja sinnekin lähtee Kaapo ja Venla. Myös Pirokkiin on ilmottautumiset laitettu ja sama kokoonpano lähtee sinne myös.
Kesäkuun alussa Hyvinkäällä olevaan Ery-sydin näyttelyyn olen ajatellut ilmoittaa tuon lila-lauman.

Koittelen pennuista ottaa tässä jossain vaiheessa uusia kuviakin.

1 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Osanottoni Moelle pallukoista. Puukon alle ne menee Akunkin kulkuset jahka jaksan/viittin aikaa varailla. Mikään kiirehän mulla ei ole, kun ei noita kosteusongelmia ole ilmennyt, mutta eipä mulla niille käyttöäkään ole ja uusi mösjöö kissalaan on jo kasvamassa. ;)

Pentukuvia ootellaan - varsinkin ja eritoten Blazestä <3