BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

29.3.2009

Näyttelyssä

Näyttelyviikonloppu ohitse ja jalat superkipeet. Kauppalistalla seuraavana on ehdottomasti mukavammat kengät kuin mitä yleensä käytän.
Oli hiukan 'epänormaali' näyttely mun kohdalla, koska olin yksinäni liikenteessä kahden kissan kanssa. Erkko jäi kotiin pentujen kanssa. Täytyy myöntää että eilen oli hiukan 'orpo' olo kun olivat eri tuomareilla ja on tottunut että toinen sitten on siinä apuna. Mutta selvitty on viikonloppusta kunnialla ;D

Eilen Kaapon arvosteli Albert Kurkowski jonka Kaapo hurmasi ja Albert tykkäsi siitä paljon ja omaksi yllätyksekseni laittoi sen myös TP:ksi. Paneelissa meni äänet tasan ja kolmas tuomari valitse toisen ehdokkaan voittajaksi. Tänään tuomarin oli Raution Kristiina jonka Kaapo hurmasi myös täysin ja myös Kristiina valitsi Kaapon TP:ksi! Paneelissa äänet meni toiselle ehdokkaalle.

Venla oli lauantaina Peltosen Martilla ja tuloksena ex1 ja myös kävi tp-valinnoissa mutta komea balineesikolli meni jatkoon. Tänään Rautio arvosteli myös Venlan ja Kristiina myös tykkäsi todella paljon siitä ja Venla kävi myös tp-valinnoissa, Kristiina olisi halunnut laittaa kaikki kolme nuorta paneelin mutta se kun ei ole mahdollista jatkoon meni sitten hieno tikettipoika isoine korvineen :)

Eli ihan mukavasti meni näyttely, kummankin arvostelusetelit on varmaan parhaimmat mitä meidän kissoille on kirjoitettu :) Ja oli kiva taas nähdä tuttuja taas. Ja jos satut Jaana tätä lukemaan niin meno makkarissa oli riehakasta kun saavuin kotiin ;DD

Pennut täyttivät tänään neljä viikkoa ja meno on sen mukaistakin. Kohta on koko huone valloitettu ja mun syli, varsinkin Pupu ja Bikini (ei olla kutsumanimeä vielä keksitty) tykkäävät sylissä olosta. Kiinteätä ruokaa jo syödään jonkin asteisesti, yllämainitut tytseille ja Popparille ei maistu vielä oikein, mutta muut syövät jo. Kuvia ei tänään tule, en jaksa kuvailla mutta huomenna koitan päivällä pistää ne poseeraamaan kameralle :)
Hiukan ollaan, tai ehkä enemmän minä ;) mietitty jos tuo Punkkari jäisikin kotiin meidän iloksi. Katsellaan toki miten se kehittyy kun kuitenkin näyttelyissäkin se meitin mukana tottakai kävisi, mutta tällä hetkellä se on mun silmissä paras pennuista - tässä vaiheessa paras meidän pennuista. Mutta se jää tässä nähtäväksi mitä päätetään. En tiedä mitä järkeä (onhan mulle siis sille tyttöystävä valmiina) on kolli-pentua jättää, mutta pojat on niin kivoja löllyköitä ja se on nätti.

1 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Onnea näytelmämenestyksestä ja kuvia täällä taas ootellaan kieli pitkällä. Kivoja löllyköitähän kollit just onkin - me love plenty! ja tokihan se lupaavin pentu on näytille saatava. :)

Terkkuja ipanaarioon hieman pienemmiltä ipanoilta.