BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

10.5.2009

Kymmenen viikkoa täynnä

Ja valitettavasti ei ole kuvia :(
En kerinnyt koko viikonloppuna ottamaan, mutta koitan huomenna keritä tankit kuvata. Tankkeja tosiaan tuntuvat olevan, voisin vaikka laittaa kymppiviikkoispainot tähän: Pikkelsi 1046g, Punkkari 1043g, Pokeri 1020g, Patty 993g, Pupuna 997 ja Poppari 971g. Poppari on jotenkin ihan eri mallinen muihin verrattuna, se on jostain mistä lie perinyt siroutta. Kumpikaan vanhemmista ei kumminkaan ole mitään siroimmasta päästä, eivät ne mitään klönttejä (eikä läskejä) ole, mutta hiukan kookkaamman kokoisia kumminkin. Saas nährä mitä siitä vanhempana tuleepi.

Menoa ja vilskettä löytyy, käveleminen on lähes tuntematon käsite näille. Ja hampaitakin osataan käyttää melko hyvin - niitä on kiva terottaa varpaisiin... Ipanoiden mielestä, ei meidän.

Luonteenpiirteet alkavat nyt erottumaan hyvin.
Pupu kiipeää joka paikkaan mihin vain pääsee - esim. kiipesipä se tuossa yks päivä takan tiiliseinämää pisin ja muutenkin se menee mihin vain on pienikin mahdollisuus.
Pokeri on oikea mammanpoika (sekä oman mamman että allekirjottaneen) aina vieressä kiljumassa ja illalla Pokeri löytyy melkein 80% sängystä viekusta maaten. Ja rapsutuksia aina hakemassa. Ja Hilda-mamman tissillä eniten...
Punkkari on Punkkari, jolta löytyy kommentti joka asiaan. Ja sillä on karsea viskibasso-ääni jonka tunnistaa kyllä. Piksun ja Pokerin kanssa rauhallisimmat pennuista.
Piksu-Pikkelsi tykkää rapsutuksista myös, mutta on enemmän itsenäinen mitä edellä mainitut. Se tykkää tulla tuijottamaan viereen että rapsuta.
Samaten Poppari ja Patty ovat enemmän itsenäisempiä.
Poppari ei pysy paikalla yhtään, se on aina liikenteessä. Vaikka muut nukkuisi niin Poppari leikkii.
Patty on tytöistä se neidein, jonka täytyy saada kauneusunet vaikka muut riehuisi, mutta kun on hereillä niin sitten kyllä riekutaan ja käydään hiukan puremassa varpaisiin. Ruokakipolle Pattylla ja Pupulla ei ole koskaan kiire. Jos matkalla löytyy lelu niin huomio jää siihen leluun ja ruoka unohtuu.
Pennuista kotiaan etsii edelleen Pikkelsi, Punkkari ja Pokeri. Ja olisi kiva löytää kodit jotka kävisivät silloin tällöin näyttelyissä.
Popparin 'kohtaloa' ei olla vielä päätetty, Pattyn kanssa on mietintämyssy päässä ja Pupu on varattu.

Ensi viikonloppuna on Pirokin näyttely ja lähdemmekin sinne vain yhden kissan voimin. Venla aloittaa kesäloman näyttelyistä nyt jo, silmäongelman vuoksi jää pois, joten vain Kaapo lähtee pyörähtämään siellä. Sitten alkaakin myös Kaapon kesäloma.
Seuraavaksi onkin sitten Surokin näyttely elokuussa - tosin sitä en tiedä ketä sinne lähteepi. Venla ainakin, koska se tarvitsisi saada herkkutatiksi ennen syyskuun loppua jolloin olisi ajatus lähteä käymään Ruotsin puolella Scandinavian Winner-näyttelyssä.

0 kommenttia: