BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

17.5.2009

Näyttelyitä ja uusi kolli

Kotiuduttu Tampereelta kera Kaapon. Ja mukana KP-voitto kummaltakin päivältä!

Tämä oli hyvä alku näyttelytauolle joka kestää Surokkiin asti.

Ja todetaanpas että allekirjoittanut on laskutaidoton. Olin laskenut ennen tätä viikonloppua että Kaapolta puuttuu kaksi voittoa että on ansainnut DSM tittelin. No... aloin eilen illalla tarkistamaan että näin on varmasti ja -- Kaapolle olisi jo voinut Rurokin näyttelyn jälkeen hakea kyseistä titteliä!

Joten saanen esitellä ensimmäisen kissamme joka on ansainnut voitoillaan tittelin DSM

EP/IC FlyAway Def Leppard, DSM
Kuva Jan Nyström


Pennuista ei nyt ole uusia kuvia koska olen Tampereella ollut koko viikonlopun. Mutta yksitoistaviikkoa tänään täyttävät.

Ja sitten tuohon toiseen asiaan. Elikkä kolli'osastolle' muuttaa muutamana kuukauden päästä uusi kolli. Se on vielä pieni mutta ihana. Se on väriltään lila ja sillä on täpliä ja myös aika paljon valkoistakin. Se on meidän pikku Poppari viirupää eli BBQ-Popcorn! Juu siis päätös on tehty ja se jää kotiin jos ei ilmaannu mitään kasvatuksen estävää virhettä. Mutta annamme pojun kasvaa ja elää vielä mamman hoivassa ja myöhemmin saa muuttaa isojen poikien puolelle.
Tässä siis uusi kollipoikamme, jonka toivomme pysyvän yhtä kuivana kuin isukkinsa. Uutta kuvaa ei oo niin valitettavasti joudutte samaa kuvaa katsomaan kuin edellisessä tekstissä..

0 kommenttia: