BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

26.7.2009

Pentuja vielä vapaana

Kaikki viisi etsivät edelleen kotejansa vaikka pari kyselyä tässä onkin tullut mutta niistä ei näyttänyt mitään tulevan. Viikon päästä lilajoukkio täyttää viisi kuukautta, eli eivät ole enää mitään pikkupentuja ja sen kunniaksi Pokeri ja Punkkari pääsivät palloistansa viime perjantaina. Myös Popparin pallojen lähtöön alkaa lähtölaskenta jos ei sijoituskotia ala löytymään. En pysty pitämään sitä leikkaamattomana enää pitkään joten vaikka mielelläni en sitä tee niin pakko se on ei voi mitään. Se menee sitten viimeistään leikkaukseen kun Rurok on ohitse ja samalla kun Piksu saa tehosterokotteen.

Samaten alkaa nyt näyttämään siltä että Spider pääsee palloistaan syksyn aikana myös, ensin tosin toki vastaanottaa morsmaikkunsa kylään ennen Oililla vierailua. Ja kun Spider on leikattu, se ja Moe tulevat luultavammin etsimään uutta kotia. Mutta ensin olisi tärkein löytää suhkot nopeasti pennuille, sekä Yadelle että Bobille&Vitolle kodit. Joten rohkeasti vain yhteyttä jos olisi kissan paikka vapaana!!
Ensi lauantaina on Surokin näyttely ja Popparia voi tulla ihailemaan sinne (ja toki saa Kaapoa ja Venlaakin ihailla jos haluaa ;)) Popparin arvostelee Irene Eek-Magnusson ja Kaapo&Venla ovat kummatkin Albert Kurkowskilla.
Poppari ja Pokeri
Pokeri
Punkkari
Piksu
Poppari
PPP eli Perkeleen Pahasisuinen Patty. Lempinimi tuli kun neiti näytti todellisen luonteensa perjantaina kun veljistä tuli ihan vieraita kissoja lääkärikäynnin jälkeen ;D Ainahan Patty on ollut omalaatuinen PP (eli Patty Paholainen) mutta luonnetta näyttää löytyvän muidenkin edestä! Sitä en tiedä mistä on perinyt luonteensa. Hiukan tekisi mieli pitää PPP kotona koska alkaa näyttää siltä että tästä yhdistelmästä ei jää itselle mitään, mutta tällä hetkellä on tilanne se että en tiedä onko mahdollista.

1 kommenttia:

ElsaFiona kirjoitti...

Täältä satunnainen lukija toivoo kovasti, että pennuille löytyisi pikaiseen ne Omat Kodit!

Ovat varsin suloisia lapsosia he kyllä. :)