BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

15.7.2009

Sijoituskoteja etsinnässä ja aikuisia etsii kotia

Poppari eli Ice-Olive's BBQ-Popcorn tai Ice-Olive's Blaze Pokerface, Pokeri, etsii itselleen näyttelyistä kiinnostunutta ja yhteistyökykyistä sijoituskotia 1 pentueen ajaksi mielellään max 200km päästä meistä. Poppari on väriltään lilatäplikäs-valkea itämainen lyhytkarvauros. Pokeri lilatäplikäs. Venla olisi tarkoitus astuttaa alkuvuodesta 2010, joten leikkaamattomana ei tarvitsisi pitää kovin kauaa. Kummatkin ovat

kehruukoneita jotka tykkäävät sylistä ja huomiosta. Poppari on ilmoitettu 1.8. Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävään näyttelyyn, Poppari ja Pokeri 22.8 Vantaalla Myyrmäessä järjestettävään näyttelyyn.


Ice-Olive's Bad Barbie eli Patty etsii myös näyttelyistä kiinnostunutta ja yhteistyökykyistä sijoituskotia 1 pentueen ajaksi, max 100km päästä meistä. Patty on pieni iloinen riiviö. Väriltään Patty on lila-valkea. Patty on ilmoitetty 22.8. Vantaan Myyrmäessä järjestettävään näyttelyyn. Sijoitussopimus Pattyn kohdalla ei ole mitenkään pakollinen jos vain koti löytyy


Myös Popparin ja Pattyn sisarruksia etsii vielä omaa kotiansa jossa voisi hurrrrmata kaikki!


Leikatut kaverukset Vito ja Bob etsivät kissatonta yhteistä kotia itselleen. Vito eli Ice-Olive's Absolut Miracle on syntynyt 15.4.07 ja on väriltään suklaasavu-valkea ja Bob eli CH Bachelor Bob Luna Queen on syntynyt 26.8.06 ja on musta-valkea. Näyttelyistä ei tarvitse olla kiinnostunut, mutta halutessaan Vitoa voi käyttää niissä.


Ja kaikkeista pikaisemmin oman kodin ilman itämaisia tarvitsisi Yade. Yade on puna-valkea leikattu uros ja on syntynyt 12.5.2003. Mieluiten kotiin jossa ei olisi kissoja. Yade tykkää olla omissa oloissa mutta tulee kiehnaamaan ja kehräämään ja syliin usein. Vain ja ainoastaan sisäkissaksi!



Yhteydenotot kaikista iceolives@pp.inet.fi tai 0445604943/Minna

0 kommenttia: