BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

5.7.2009

Reilu 1500km takana ja jälleen kotona

Lähdimme eilen aamuyöstä pienelle ajelulle. Määränpäänä oli Tornio. Mukaan lähti Pupuna, uudessa kodissa taitaapi saada uuden kutsumanimen Freya, joka muutti uuteen kotiin Johannan, Lassen ja Idan sekä uusien karvaisten kavereiden Lucifer-simskun ja Maija-kääpiöpinserin luokse. Pupu huusi lähes koko matkan, se ei ole maukunut koko elämänsä aikana näin paljoa ja ei väsähtänyt vaikka oli autossa 10tuntia. Välillä sentään otti torkkuja. Uudessa kodissa odotettiin jo kovasti pikkulikkaa, ja Pupu näytti heti kuinka rohkea on. Hienosti uskaltautui laukusta ulos ja eikä sinne kovin montaa kertaa loppuen lopuksi mennyt piiloon. Pissallekin uskalsi mennä hetken päästä, joka oli hyvä juttu koska koko matkan aikana ei kelvannut vesi eikä käynyt pissalla (pissaloota toimi lähinnä makuualustana häkissä silloin kun se oli siellä), hiukan märkäruokaa sentään söi jotta sai kosteutta suuhun kun huuteli niin kovasti. Maija-koira sai pari kertaa kuonolle kun oli liian utelias, mutta oli Pupukin hiukan utelias sitä kohtaan. Lucifer-kisu oli alkuun sitä mieltä ettei tuollaista tänne. Mutta sekin näyttäisi muuttaneen mielensä nopeaan :) Eli kotiutuminen näyttäisi tapahtuvan nopeasti.

Kamera oli mukana, mutta en sitten tullut ottaneeksi yhtään kuvaa, mutta onneksi Johanna näyttäisi olevan ahkera kuvaaja ;)

Tässä pari kuvaa uudessa kodissa ja uuden kaverin kanssa. Kuvat Johanna Kvist
Pupu ja Lucifer
Tunti sitten kotiuduttiin, oltiin Oulussa yötä ja jatkettiin aamulla kotimatkaa. Käytiin siinä katsastamassa viereinen karaokebaari, meinattiin mennä ensin Rotuaarin Piknikkiin mutta sinne makso sen verran ettei viitsitty mennä. Hetken aikaa kuunneltiin ulkopuolelta Erikssonin Annaa ennen kuin lähdettiin laulamaan (tai minä lauloin).
Meinattiin myös poiketa matkalla, kun ohi ajeltiin, Kempeleellä näyttelyssä tsiikaamassa, mutta ei sitten jaksettu. Tuurissa poikettiin, mutta eipä sieltä mitään järkevää löytynyt ja ihmisiä oli tuhottomasti. Mutta kohta puoleen taas nukkumaan jotta aamulla taas jaksaa nousta. Koitan tässä joku päivä taas kuvailla noita loppuja ipanoita.
Ens lauantaina olisi tarkoitus matkustaa Riihimäelle katsastamaan Tican näyttely. Kaapon ja Venlan olen sinne ilmoittanut ihan vain uteliaisuudesta millainen se on. Joten kesätauko jäi siihen. Ruuhkaan pitäisi laittaa ilmot menemään pikku hiljaa myös.

0 kommenttia: