BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

13.6.2010

Muutoksia ja kuvei

Hiukan on hassun oloista. Tänään tapahtui isohko muutos kissalaumaan. Patty ja Piksu löysivät tässä uuden emännän ja tänään kävin viemässä tytöt Saloon Sirpan luokse. Tytöt pääsivät komeaan kaksioon kuningattariksi :) Eli saivat kuin saivatkin kodin jossa saavat kahdestaan asustaa. Hildalla hieman ikävä iski, ja on tuossa huudellut tyttöjä muutamaan otteeseen. Mutta eiköhän ne unohdu kun tuo apinalauma vallottaa paikat pian.

Huomenna ipanat täyttää neljä viikkoa. Meno on hurrrrjaaaa ja pentuhuone on täysin valloitettu ja reviiriä koitetaan suurentaa livahtamalla ovesta. Tänään oli ajatus että olisin hieman suurentanutkin tuohon sisäeteiseen mutta enpä nyt jaksa kun kävin sitten muuallakin kyläilemässä ja kaupassa. Mutta katsotaanpa huomenna uudestaan jos sais aikaiseksi. Kaikki ovat mahdottoman sosiaalisia ja en saa kyllä hetkeäkään tehdä mitään siellä rauhassa. Oikein kiehna ja kiipeilevää porukkaa ovat :D
Kaikki pupertavat jo ruokaa lautaselta hyvin, osa enemmän ja osa vähemmän. Varsinkin joukon ainut poika on ruokatassilla samantien kun sinne laittaa. Pissiastian tarkoitus tiedetään mutta en vielä todistettavasti ole nähnyt onko sinne tehty jotain. Kun käytössä oleva ököplussa ei ihan samanlaisiksi paakuiksi jää kuin mikrohiekka.

Pentujen nimiin on tullut hieman muutoksia kirjoitusasultaan, Oonan rekkari nimi tulee olemaan Hate 2 B Nice. Ja SuperBlondista tuleekin SuperBond ja kutsumanimeksi vauvojen isän omistajan Hennin ehdotus eli Bond. Josta tuo rekkarinimikin sitten muuttui. TriggerHippiehän tässä muutti sukupuolensa sitten lopullisesti tytöksi, se on ollut aika hankala tuon takapäänsä kanssa, ja sille ei nyt vielä ole kutsumanimeä. Kun tuo Hippi ei oikein sovi mun mielestä tytölle..
Bond ja Oona on tällä hetkellä vapaana pennuista, vaikka ensin aattelin että jos pitäisi Oonan itsellä sen värin vuoksi (ja on hai joka seuraa laivaa, eli minua) mutta tällä hetkellä on tasoltaan sellainen että kolme muuta tyttöä menee ulkonäöllisesti edelle. Eli pohdin tällä hetkellä yhden syssin, yhden itiksen ja yhden simskun välillä kuka olisi minun :D Bond ja Oona ovat pentueen vilkkaimmat.

Mutta sitten kuviin. Tällä kertaa nyt kaksi kuvaa per pää, linkit kuvagallerian sivuille löytyy edellisestä postauksesta - uudet kuvat tulevat sinne alkuviikosta en jaksa alkaa nyt niitä latailemaan.

Hate 2 B Nice - Oona.
KarmaKiller - Tytti
Razorblade Kiss - Ronja
SuperBond - Bond
TriggerHippie

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihaneita vauveleita. Varmasti vaikea valinta - toista on minulla, jolle pentueeseen syntyi peräti yksi tyttö ;)). Itse diggaan tuosta Karma Killeristä.

Elina V. kirjoitti...

Minä taas tykkään tuosta Ronjasta. Liekö nimellä jotain vaikutusta...

Henni kirjoitti...

HUH! Onneksi Hippi onkin tyttö. :D Oona on tosi kaunis, niin on tyttömäinen ilmekin että huh. <3 Jätä Bond kotiin niin saat sitten äidin ja pojan näytille. ;)