BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

6.6.2010

3 vkoa kohta täynnä

Huomenna tulee pentusilla kolme viikkoa elämää täyteen. Vauhti kiihtyy päivä päivältä. Pesästä ei ihan vielä olla uskallettu tulla ulos, vaikka kovin mieli tekisikin - roikutaan reunalla päät ulkopuolella ja välillä ihan puoliksikin pihalla. Heitillä on nyt periaatteessa vapaa pääsy ulos sitten kun rohkeutta löytyy tarpeeksi. Tosin Venla oli päättänyt että Oonan (eli lila tyttö) paikka olisi sohvalla pesässä josta sen aamulla löysin kun menin sinne. Kuitenkin mamma oli käynyt syöttämässä sekä tämän että lopun porukan koska painot oli kaikilla plussaa :D Saas nähdä alkaako pentuja löytymään enemmän sohvalta, toivottavasti kuitenkaan ei koska sieltä on vaara tippua lattialle. Kuten varmaan huomasitte, pennut ovat saaneet kutsumanimetkin.
Varaustilanteesta sen verran että tällä hetkellä itse mietin kovasti kahden pennun välillä kumman pidän. Periaattessa en varaa vielä tämän ikäisiä pentuja, ja en muutenkaan tee sitä ilman tapaamista, mutta tiedusteluja voi laittaa ja kertoilla millaista kotia olisi tarjolla. Kovasti haluaisin pennut näyttelyistä kiinnostuneihin koteihin, mutta se nyt ei ole pääasia jos muuten on hyvä koti. Katsomaan päästän pentuja tuossa parin viikon päästä.
Ja pieni 'etsintäkuulutus' tähän loppuun, Heini Pirkanmaalta jos satut lueskeleen tätä niin en jostain syystä pystynyt vastaamaan sinulle - tuli vain ilmoitusta että ei pysty lähettään osoitteeseesi postia (hotmail) eli jos olet kiinnostunut vielä niin laita jostain toisesta osoitteesta uudelleen postia!

Ja sitten kuviin :) Joita on tälläkin kertaa vain yks per pentu, loput löytyy linkistä.

KarmaKiller aka Tytti
Razorblade Kiss aka Ronja
SuperBlond aka Blondi
(katsotaan nyt jos herra saa jossain vaiheessa toisen kutsumanimen)
TriggerHippie aka Hippi

Ja kaik yhdes koos, tosin hieman leväällään :D
Videoita (en muista oonko laittanut linkkiä, ja jos oon niin tässä uudestaan) on näistä myös otettu.

2 kommenttia:

Henni kirjoitti...

Ota Blondista l ja i pois ja kutsu sitä Bondiksi.. :D

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Ihana vauva radalla <3 Ja kannatan tuota Hennin ehdotusta nimestä ehdottomasti!!!! :D