BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

26.6.2010

Tännekin välillä :)

Ensin, iloista ja (toivottavasti) aurinkoista juhannuspäivää kaikille :) Täällä paistelee vähän miten tykkää tuo arska, mutta on sentään näyttäytynyt ;) Hiukan olen ollut laiska ja on  jäänyt nämä päivitykset vähemmälle. Nyt olis tarkoitus rykästä ja päivittää tää blogi, kotisivut ja kuvagalleria-sivuston.

Maanantaina tulee pennuille kuusi viikkoa täyteen, ja silloin laittelen kuvei taas. Menoa ja vilskettä ei puutu kun nämä viipottavat ympäri kämppää (tai jos tarkkoja ollaan niin yläkerrassa vain, alas eivät ole vielä päässeet). Ja joka paikkaan pitää kiivetä. Sohvalla on hauska painia ja isotella toisille. Tosin haittapuolia on sohvalla olostakin tullut, olen löytänyt pissat ja yhden kakin... Kun sohvalle kyllä päästään oikein hyvin, mutta se pois tuleminen on vielä harjoittelun alla. Mutta suurimmaksi osaksi pissalaatikot on kyllä kovassa käytössä, että siitä ei ole ollut ongelmaa. Ovat hienosti ja parisen viikkoa tienneet minne kuuluu asiat tehdä. Ja hassuinta näissä on se että näiltä jäi hieman maistelu vaihe kokonaan pois!
Ruoka maistuu erittäin hyvin, ja tänään on hieman maisteltu kuivaruokaa - syömiset on ollut pääasiassa märkäruokaa ja kanaa. Kuivaruoan syömisharjoittelut saisivat jatkuakin, koska mä en työpäivinä ole täällä antamassa niille kahden tunnin välein (tai Venla vaatii usein ruokaa, pennut siinä ohessa kun mamma kiljuu). Ja eipä ne noin usein mun kotona ollessa kyllä ruokaa saakaan.
Varaustilanne on se tällä hetkellä että itse mietin edelleen Ronjan (täplätytsi), Tytin (lilanassu) ja Hipin (syssi, jolle en oo vielä kutsumanimeä keksinyt) välillä. Ei ole yhtään helppoa, varsinkin kun tasoerot ei ole mitenkään huimat. Jokaisella on omat hyvät puolensa ja huonot. Milläs tässä päätöksiä tekee, kun kaikkia ei voi pitää itellä!! Oona (lila) ja joukon ainut poika Bond ovat tällä hetkellä siis vapaina ja etsivät mieluusti näyttelyistä kiinnostuneita koteja.

Sitten kuvia. En nyt ala laittamaan viikkoiskuvia tähän, vaan ne ja loput näistä pesäkuvista löytyy galleria-sivustolta.

0 kommenttia: