BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

18.5.2012

S-pentu 4 vko & V-pentu 1vko

Pistetään tällätti samaan kirjoitukseen molemmat, muutes saan olla joka toinen päivä melkein päivittelemässä tätäkin.

Elikkä SepiSepultura täytti maanantaina jo neljä viikkoa. Pieni riiviö siitä on kehkeytymässä. Huomaa vain kun vertaa Senni & Co jotka eivät mamin nisällä oleilleet olleskaan niin ne oli jo tämän ikäsinä hirveitä menijöitä, kun taas Sepi.. Meijän pikku tankki ei pidä mitään kiirettä, missään :D No kyllähän se jo juoksentelee ja riehuu ym, mutta huomaa että siinä on mennyt paljon kauemmin, nisällä on kivempi lokoilla. Pissa-astialle herra osaa jo itse mennä, vaikkakin Venlan mielestä sitä pitää olla koko ajan pissattamassa (se tekee sitä omallensakin). Mutta kiinteään ruokaan opettelu on ollut vähän nihkeetä.. Asiaa ei auta se että sitä imettää kaksi mamia... No, kait luonto sen ajaa syömään kiinteätä ajallaan, koska mulla ei oo tapana tyrkyttää kiinteätä - ainoastaan laitan kastiketta esimerkiks huulille maistiaiseksi.
Sepin tulevaisuutta olen pohtinut ja se luultavammin tulee etsimään kodin. Ja toiveissa olisi että löytyisi koti joka kävisi sen kanssa näyttelyissä kastraattiluokissa. Sijotukseen en nää järkeä pistää koska mulla ei ole itsellä sille morsionta. Kasvatukseen tulen sitä tuskin myymään. Myös voin miettiä mahdollisuutta että Sepi ja Tatu muuttaisi samaan kotiin, Tatu voi ihan hyvin olla hieman kauemmin kotosalla jos tälläinen koti löytyisi :) Tatu tykkää Sepistä paljon :)

Sitten neiti nimetön. Neiti Nimetön täytti torstaina viikon ja kasvaa porskuttaa. Venlalta tulee hyvin maitoa, Sepinkin tarpeisiin... Neiti on nimetön siis viralliselta nimeltä vielä sekä kutsumanimeltäkin. Se on hyvin äänekäs ja liikkuvainen pentu, tulee mamiinsa.. Ainakin äänenkäytössä, no on Venla aika sählääjä jokapaikassa. Kuvio on hiukka vielä hakusessa tällä, mutta ehkäpä se selviää viimeistään sillon kun alan sen papereita laittaa eteenpäin. Tiketiltä vaikuttaisi, tai sitten on todella huono kuvioinen täplikäs. Klassistakin pohtisin mutta sieltä ei ole auennut kuvioo kylkiin niin se on nyt pois suljettu.
Tämä pentu on varattu ainakin toistaiseksi.
Lilahan ei ole mikään helppo väri kuvioitten kanssa olleskaan. Paljon helpompi olisi kasvattaa jotain muuta väriä, kuviolla varsinkin. Mutta tieni olen valinnut, ja kyllä tässä muitakin värejä tulevaisuudessa luultavammin tulee ulos. Sennihän on tuossa kasvamassa ja Ronja, ja niillehän tarvii etsiä sulho tulevaisuudessa ja kotiin en enää pysty kolleja ottamaan joten se tarkoittaa että tuskin tulen ihan lähitulevaisuudessa ostamaan uutta kollia. Kun muutenkin alkaa kissakiintiö olemaan täynnä pikkuhiljaa täällä kotona. Joten eipä sitä tiedä mitä tulevaisuus tuo ;)

Sitten jälleen kerran kotisivuista, asia on edistynyt jopa niin paljon että niille on uusi domain hankittuna. Tänään illalla olisi tarkoitus saada ne ainakin siihen kuntoon että voin julkaista ne. Kesken ne luultavammin joiltain osilta jää, mutta pääasiat jos sais valmiiksi. Laitan osoitteen sitten kun olen ne saanut johonkin pisteeseen.

Viikonloppuna kutsuu Tampesteri, niin lauantaina että sunnuntaina. Näytelmiin siis, mukana RiukuSenni.

Mutmut, josko sitten kuvia pentuloista :)
Ensin neliviikkoinen Sepi.


 Sitten viikon vanha Neiti Nimetön




0 kommenttia: