BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

1.5.2012

Tatu olisi muuttovalmis, Sepi & jotain näyttelystäkin

Ice-Olive's LittleBitOfLove, elikkä ihan näin kavereiden kesken Tatu, on toipunut kastroinnista (toimenpide suoritettu 23.4.) ja olisi valmis muuttamaan omaan kotiin kun se oikea löytyy :) 

Tatu on syntynyt 1.11.11 elikkä täyttää tänään puoli vuotta ja poika on lila itämainen lyhytkarva (OSH c). Tatu on lemmikkitasoinen, hällä on tapaturmasta johtuen purentavika. Toinen alakulmuri on alaleuan vinouden vuoksi hieman väärässä paikkaa, mutta alun kitalakeen päin kasvamisen sijaan se on siirtynyt nyt oikealle puolelle yläientä. Hammas on tehnyt itse kolon, ja sen viereiset pikkuhampaat tulee varmaankin tipahtamaan itsekseen siitä kun se kulmuri kasvaa niiden välistä.

Tatu on erittäin sosiaalinen ja ihmisrakas kissa sekä hyvin sopeutuvainen. Tatu haluaa että uudessa kodissa olisi hälle kissakaveri, rodulla tai roduttomuudella ei väliä :)

Jos sinulla olisi Tatun mentävä aukko kotonasi, otappa rohkeasti yhteyttä iceolives@pp.inet.fi (puhelinnumero löytyy kotisivuilta) ja kerro hieman millaista kotia olisit tarjoamassa herralle.



Pinjan pentu kasvaa, hitaasti mutta hyvin tasaisesti nostaa painoansa. Ei ihan ole suosituksissa painossaan, mutta Pinjalta ei tule maitoa niin kuin olisi toivottu mutta hyvin reipas ja virkeä (sekä kovaääninen, hmm vissiin tulee vanhempiin sisarruksiinsa) pentu Sepi on. Sepi on vormulavaavi jonka virallinen kutsumanimi on Sebastian mutta se nyt on hieman hankalan pitkä niin siitä tuli sitten suomalaisittain Sepi :D
Sepi täytti eilen 2 viikkoa ja pistän 'viralliset' kaksviikkoiskuvat.




Viikonloppuna oltiin Helsingissa Pet-expon yhteydessä pidetyssä Rurokin näyttelyssä, tai siis vain lauantaina. Kotoa mukana oli Senni, mutta paikalla oli myös neljä muuta Ice-Olive's kissaa - Ronja, Wallu, Poppari ja Pokeri. Wallu ja Ronja oli ekaa kertaa näytelmissä ja hienosti käyttäytyivät :)
Tulokset:

Ice-Olive's Hallucinate, Senni, OSH c, EX1
Ice-Olive's Love Don't Lie, Ronja, OSH c 24, EX1
Ice-Olive's YouGotMeRunnin' , Wallu, OSH c 24, EX1
PR Ice-Olive's BBQ-Popcorn, Poppari, OSH c 03 24, CABIP
PR Ice-Olive's Blaze Pokerface, Pokeri, OSH c 24, CABIP
Ice-Olive's kategorian paras kasvattaja

Ja Wallu ja Ronja pääsi Heikin kameran eteen. Kuvat siis Heikki Siltala


Sisarrukset syynissä



Kotisivut on edelleen ihan päivittämättä, en ole edelleenkään saanut tehtyä uusia valmiiksi ja vanhat jää niiden takia päivittämättä. Jos saisin itseäni niskasta kii tässä joku päivä ja saisin ne valmiiksi...



0 kommenttia: