BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

12.5.2012

V-pentue (ja Sepiikin pikkasen)

Juu, semmoinenkin täällä kasvaa. Torstaina jouduttiin turvautumaan jälleen kerran, valitettavasti, eläinlääkärimme Oilin apuun ja Venla keisarinleikattiin. Valitettavasti maailmaan tuli tälläkin kertaa yksi pentu. Alunperin on lähtenyt useampi mutta jostain syystä Venla on luonut ne jo hyvin varhaisessa vaiheessa ja niistä ei ollut olemassa kuin sikiöpussit joissa ei ollut mitään solumöykkyjä tai muuta vastaavaa. Ainoastaan yksi hyvin alkuvaiheessa oleva istukka löytyi. Sentään tämä yksi lähti kasvamaan pennuksi asti ja säilyi elossa. Syitä keskenmenoon on tsiljoona, että se jää arvoitukseksi.
Venla on nyt myös kastraatti, koska oli sen toinen leikkaus. Elikkä leikkaamattomat vähenee koko ajan.. Jäljellä on enää Senni kotona joka juoksee aivan liian tiheeseen tahtiin, että saas nähdä miten sen kanssa käy ja sitten on Hyvinkäällä asusteleva Ronja, Sennin sisko.

Sitten taas Venlan pentuun. 10.5. siis syntyi kuviollinen tyttö (lila, tottakai ;)). Isänä on oma Viljo, joka on jo leikattu (ja näyttäisi siltä että Viljolle olisi tulossa pentuja Jalecat'seille myös kesäkuun alussa :)). Kuvion määritys on nyt hiukan hakusessa, koska se ei ole mun mielestä täplikäs tai jos on niin pitää sen piilossa aika hyvin. Kattellaan tässä nyt kun neiti kasvaa että tuleeko se täplikkääksi vai olisiko meille syntynyt ensimmäinen ei-täplä kuviopentu :)
Hyvin täpäkkä tapaus on ja Venlalta tulee hyvin maitoa ja neito kasvaa ihan hyvää tahtia. Sepin painonnousuun verrattuna.

Sepi, Pinjan poika, on tommoinen tankki nykyään :D Sillä on ihan julmettu maha tullut, tai sitten se tuntuu kun  Senni & co kun olivat vastikepentuja ja eivät olleet mitään pulskia missään vaiheessa (ja ovat edelleen hoikkia kaikki, isänsä perimää) niin Sepi on ihan järjettön läski XD Sepi on jo aika kauan asustanut olkkarissa muiden kanssa, koska Pinja ei rauhottunut makkarissa ollenkaan. Nyt poitsu ravaa aitauksessaan tuhatta ja sataa ja tänään olisi tarkoitus laajentaa reviiriä. Ihan koko asuntoon en vielä päästä koska tavaraa on edelleen ympäri ämpäri

Kumpikaan pennuista ei ole vielä myytävänä (psst, Tatu etsii edelleen kotia :) Siitä saa aivan ihanan rakkauspakkauksen :)), seurailen miten kehittyvät ja koska ikäeroa nyt ei oo kuin tuo 3,5 viikkoa niin en pidä kiirettä päätöksellä. Suuremmalla todennäköisyydellä tyttö jää mutta katsotaan nyt kuhan sekin vähän tässä kasvaa.
Muts, pistetään sitten kuviakin hieman :)

Ensin V-tyttö. Nimeä ei vielä ole, mutta se aikanaan. Kuvissa päivän vanhana.


 Sitten Sepi-miäs ja ikää 3,5viikkoa suurinpiirtein näissä



0 kommenttia: